GeriEtkinlikler Her hafta sonu birbirinden nitelikli atölyeler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Her hafta sonu birbirinden nitelikli atölyeler!

Her hafta sonu birbirinden nitelikli atölyeler!

Gelin ve çocuğunuzun hayal gücünce yatırım yapan atölyelerden birini seçin.

Bu hafta sonu çocuklar ne yapacak? Koşturmaca ile geçen Cumartesi günlerine işte güzel bir alternatif! Gelişen Düşünceler Kulübü’ne (GDK) gelin ve çocuğunuzun hayal gücünce yatırım yapan atölyelerden birini seçin.

Günümüz çocuklarının tutkusu; fantastik film, roman, öykü ve bilgisayar oyunları... Gizem, bilinmezlik, görünenin ötesini görme çabası ve kim bilir zihinlerdeki daha neleri kapsıyor fantastik kurgu dünyası. Sıradanın, bilinenin tam karşısında duran bu konu belki de yetişkin insandan çok daha çocukları heyecanlandırıyor. Bu da öyle doğal ki çünkü onlar biz yetişkinlerden çok daha ön yargısız, bütün duyuları, zihinleri her şeye açık bireyler.

GDK her hafta sonu birbirinden nitelikli atölyeler düzenliyor. “Fantastik Kurgu ve Yaratıcı Zekâda Akıcılık Atölyesi” de bunlardan biri. 9-12 ve 13-15 yaş arası çocuk ve gençleri kapsayan atölye, oyun ve reklam sektöründe çalışan Can Sungur tarafından yönetiliyor. Çocuklar, fantastik kurgu ögelerini öğrenmenin, çok şaşırarak öğrendiği bu ögelerle hikâye yaratmanın dinamiklerine dalıyor; sonrasında da gerçek dünyada gördüğü, yaşadığı, şeyleri alarak onları farklı şekillere sokarak fantastik kurgu yaptığı bir sürece balıklama dalıyorlar. Atölyenin deneyimi üretmeyi, tekrar üretmeyi, üretimi derinleştirmeyi ve geliştirmeyi ele alıyor, kafasında bin tane fikrin oradan oraya zıpladığı parlak zihinler için bir alıştırma oluyor.

Adres: Cemil Topuzlu Cd. İş Bankası Blokları, F Blok K:1 D:2 Fenerbahçe /İstanbul

Telefon: (0216) 449 65 94

www.gelisendusunceler.com

False