GeriAlışveriş Her çocuk Kanz kalitesini hak ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Her çocuk Kanz kalitesini hak ediyor

Her çocuk Kanz kalitesini hak ediyor

Şıklık ve sağlık bir arada.

Tüm çocuklar gece gündüz tekstil ürünlerini narin ciltleri üzerinde taşıyor, bu ürünlerle uyuyor. Peki, çocuklarımızın hassas cildiyle sürekli temas halinde olan tekstil ürünleri gerçekten sağlıklı mı? Yapılan araştırmalar çocuk cildine temas eden kumaş ve aksesuarın belirli sağlık standartlarına uygun olması gerektiğini savunuyor. Bu sebeple satın aldığınız tekstil ürünlerinin Oeko-Tex standartlarına uygun olması çok önemli.

Bir tekstil ürününde “Oeko-Tex 100 Standardı” etiketinin olması, bağımsız test enstitüleri tarafından sağlık açısından önem taşıyan 100’den fazla parametre gözetilerek test edildiğini gösteriyor. İplik üretiminden bitmiş ürüne kadar, düğme ve fermuar gibi tüm aksesuarlar da dahil olmak üzere kapsamlı bir güvenlik seviyesi sağlıyor. Böylece, aileler gönül rahatlığıyla bu ürünleri kullanabiliyor.

Kanz ile şıklık ve sağlık bir arada!

Tüm Kanz ürünleri “Oeko-Tex® 100 Standardı” etiketine sahip olduğu için anne ve babaların içi rahat. 1949 yılından günümüze tüm dünyada çocuk modasına yön veren Kanz özgün tasarımları ve sağlıklı ürünleriyle hem annelerin hem de miniklerin beğenisini kazanıyor.

Kanz 0-16 yaş grubuna uygun olarak geliştirdiği özel temalarla da çocuk modasındaki yenilikçi ve öncü anlayışını sürdürmeye devam ediyor. Çocuğunuzun hayali ister peri kızı olmak, ister korsan olmak, ister motorcu olmak, ister parti kızı olmak olsun, Kanz’da her çocuğunun zevkine ve kişiliğine uygun bir tema bulmak mümkün. Böylece ailelerin işi kolaylaşıyor. Çocuğunuz hayalindeki gibi giyinmenin mutluluğunu yaşarken, size de onun zevkine uygun onlarca seçenek arasından güvenli ve sağlıklı alışveriş yapmanın tadını çıkarmak kalıyor.

Çocuğunuzun şıklığı kadar sağlığını da önemsiyorsanız şimdi Kanz koleksiyonları ile buluşmanın tam zamanı! Kanz ürünlerine internetten www.kidycity.com adresinden ulaşabilirsiniz.

www.kanz.com.tr
blog.kanz.com.tr 
www.facebook.com/kanzturkiye 
www.twitter.com/KanzTR

False