GeriEtkinlikler Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim!

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim!

Bir hayal gibi olsa da bu evlilikler gerçek!

1- TARKAN


Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim

Megastar Tarkan, öncesinde fanı olan Dilek Pınar’la 2010 yılında bir konserinden sonra bir fotoğraf çekiminden sonra sık sık bir araya gelmeye başladılar. Güzel bir arkadaşlık kuran ikilinin kısa zaman sonra arkadaşlıkları aşka dönüştü. Çift, 9 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen tören ile dünya evine girdi.

TARKAN'IN DÜĞÜNÜNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN!


2- EBRU ŞALLI

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim

Ebru Şallı ve Harun Tan, Tan'ın planladığı bir oyun sayesinde tanıştılar. Bu projede beğendiği Ebru Şallı’nın da olmasını istedi. Teklifi kabul eden Şallı'nın yanından çekimler sırasında bir an bile ayrılmayan Tan bir aşkın doğuşunda ilk adımı atmış oldu. 


3- OZAN DOĞULU

 

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim
 

Birbirlerinden habersizce gittikleri Sezen Aksu konserinde, kuliste tanıştılar. Bir Ozan Doğulu hayranı olan Ece Yosmanoğlu, 13 yıl boyunca sürecek bir aşkın ilk tesadüfünü yaşamıştı…


4- ANIL İLTER

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim
  

Anıl İlter eşi İpek İlter ile bir sosyal medya sitesinden tanıştılar. İpek İlter, yakışıklı oyuncuyu ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin reklamında görür ve “Bu adamla evleneceğim.” der hemen ardından sosyal medya üzerinden Anıl İlter'e bir mesaj atar. Mesaja cevap veren Anıl İlter güzel bir aşkın ilk temelleri atılmış olur. 


5- BURAK HAKKI

 

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim
 

Burak Hakkı ve eşi Sema Şimşek’in ilk karşılaşmaları katıldıkları bir açılışta gerçekleşti. Sonrasında tesadüf eseri, katıldıkları Best Model yarışmasında bir araya geldiler. Yarışma boyunca hiç konuşmadılar ve yarışmadan sonra sürekli defilelerde karşılaşmaya başladılar. Gün geçtikçe aralarında bir aşk doğdu ve 1998 yılında dünya evine girdiler.


6- YAŞAR

 

Hayranlarıyla evlenmiş 6 ünlü isim
 

Yaşar ve eşi Merve Oğuz'un tanışması bir kitap fuarında gerçekleşmiş. Yaşar eşiyle tanıştığı günü böyle anlatıyor: “Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve kitap imzalattı o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.”

HAYRANLARIYLA EVLENEN 17 YABANCI ÜNLÜ

False