GeriEtkinlikler Haydi Çocuklar Sömestirde Kayak Kampına!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haydi Çocuklar Sömestirde Kayak Kampına!

Haydi Çocuklar Sömestirde Kayak Kampına!

Kar tatilinde doyasıya eğlence!

Bu sene sömestirde hem eğlenmek hem de kayak yapmak isteyen aileler için sunulan bu imkan tatil düşkünlerini sevindiriyor.

Uludağ beş yıldızlı Hotel Monte Baia’da gerçekleştirilecek olan kampta, çocuklarımız kayak ve snowboard yapmayı öğrenecek veya bildiklerini geliştirecekler. Kayak ve Snowboard dersleri Kar Dünyası Kayak Okulu’nun profesyonel ekibi tarafından günde 4 saat olarak verilecek. Öğrenciler kayak bilgi seviyesine göre gruplar halinde ders alacaklar.

Ayrıca kızak yarışları, igloo yapımı gibi kar aktiviteleri de yapılacak. Otelde havuz, hamam, sauna mevcut olup dersler dışındaki zamanları değişik ve zengin aktivitelerle grup bilincinin gelişimine yönelik olarak düzenlendi.

Çocukların; sağlıklı, güvenli, eğitici, eğlenceli ve aile sıcaklığı içinde bir kamp yaşamaları için organizasyon özenle hazırlandı. Kamp boyunca tüm çocuklar acil sağlık sigortası kapsamında. Aileler kamp boyunca geniş bir kadro ile hizmet verecek olan Kamp Dünyası yöneticilerine istedikleri zaman ulaşabilecekler.

Kamp Adı: Sömestir Kayak ve Snowboard Kampı

Yaş Grubu: 9-14 ve 15-17

Kamp Dönemleri: 30 Ocak -3 Şubat, 3 Şubat -7 Şubat, 7 Şubat-11 Şubat 2011

Kontenjan: 40

Yer: Uludağ / Bursa

Bilgi alma ve kayıt: 0212 347 70 74

http://www.kampdunyasi.com.tr

False