GeriEtkinlikler Hayal ile gerçek arasında İELEV var!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hayal ile gerçek arasında İELEV var!

Hayal ile gerçek arasında İELEV var!

Dürüst, yardımsever ve bilinçli bir gençlik İELEV’de yetişiyor.

İELEV (İstanbul Erkek Liseliler E. V.) Eğitim Kurumları dil eğitimi

Dil edinimi çocuğun fiziksel, sosyal ve bilişsel gelişiminin önemli bir parçası. Araştırmalar; çocukların 2-6 yaş arasında dil ediniminin hızlı gerçekleştiğini, 6-7 yaşına kadar çocuk bir dili duymamışsa, ileriki yaşlarda o dili öğrenmekte zorlandığını söylüyor. Bu nedenledir ki, hazırladığımız programlarımız, anaokulundan liseye kadar uluslararası zihniyete sahip, farklı kültür ve dillerle tanışmış bireyler yetiştirmek üzere kurgulanmıştır.

1 Türk 1 Alman öğretmen

İELEV Eğitim Kurumları anaokulu programımızda, Türk ve Alman öğretmenlerimiz tüm gün, eş zamanlı olarak aynı sınıfta yer alıyor. Etkinliklerin her iki dilde de doğal ortam içinde yapılabilmesini sağlıyoruz. Kullanacağı dilin seçimini sınıf içinde çocuğa bırakıyoruz. Çocuk küçük yaşta bu beceriyi kazanınca, 2. sınıftan itibaren İngilizce ile karşılaştığında hiçbir zorluk çekmiyor. Dil gelişimi desteklendiği için hızlı bir şekilde ikinci yabancı dili öğrenebiliyor. Dilde öğrendiklerimizi “yaşayarak“ yaşamla ilişkilendirmeliyiz. Okullarımızda disiplinler arası yaptığımız çalışmalar, farklı yaş seviyelerinde deneyler, mutfak çalışmaları, şarkılar ve drama ile zenginleştirdiğimiz dil eğitiminin yanı sıra, Alman Kültürüne özgü Fener Alayı, Nikolaus Günü, Yılbaşı Panayırı, Karnaval, Paskalya, Almanya’daki okullar ile uyguladığımız değişim programları, Almanya Futbol Okulları, Kayak Kampları, Yaz Okulu, Berlin Mezuniyet Gezisi gibi etkinliklerimizin öğrencilerimize bu şansı sağladığına inanıyoruz.

İELEV Özel Lisesi’nde üç dilde eğitim

Amacımız; Almanca ve İngilizce dil hakimiyeti yüksek öğrencilerimizin, İELEV Özel Lisesi’nde Almanca / İngilizce/ Türkçe sürdürülecek olan GIB (Gemischtsprachiges International Baccalaureate) Diploma Programı’nı başarılı şekilde tamamlayarak, yurt dışı ve yurt içindeki üniversitelerde kabulde ayrıcalıklara sahip dünya vatandaşları olmalarıdır.

İELEV Eğitim Kurumları Tanıtım Günü: 5 Nisan 2014, Cumartesi, saat 11.00 

Detaylı bilgi için tıklayınız!

False