GeriEtkinlikler Harumika ile moda tasarımına ilk adım!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Harumika ile moda tasarımına ilk adım!

Harumika ile moda tasarımına ilk adım!

Çocuklar modanın eğlenceli dünyasını keşfediyor...

Dünyanın tanınmış moda tasarım seti olan Harumika Tasarım Setleri, 19- 20 Kasım 2011’de Forum İstanbul’ Fashion Week’te!. Çocuklar, Harumika ile en sevdikleri ünlüler için kıyafet tasarlayıp modanın eğlenceli ve büyülü dünyasını keşfedecekler.

Çocuklar tarafından büyük ilgi gören Harumika Tasarım Setleri, Forum İstanbul Fashion Week 2011 (FIFW 2011) kapsamında modanın büyülü dünyasını çocuklarla buluşturuyor. 19-20 Kasım tarihlerinde Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar; en sevdikleri ünlüler için hayallerindeki kıyafetleri tasarlama şansına sahip olacaklar.

Adore Oyuncak tarafından Türkiye’ye getirilen Harumika Tasarım Setleri ile gerçekleştirilecek etkinlik ile çocuklar moda tasarımına ilk adımlarını atacaklar. Dikişe, makasa ve yapışkana gerek kalmadan sadece beğendikleri kumaşı ve Harumika Tasarım Setleri’ndeki aparatları kullanarak istedikleri elbiseyi tasarlayabilecekler.

Harumika ile moda tasarımına ilk adım

Etkinliğe, Forum İstanbul’da ‘Harumika Moda Tasarımına İlk Adım’ aktivite alanına gelen tüm çocuklar katılabilecek. Etkinlik alanına kendi Harumika Tasarım Setleri ile gelen çocuklar ise, etkinlik sonrasında Facebook üzerinden yapılacak yarışmaya dahil olabilecekler. Fotoğrafları çekilen tasarımlar Facebook üzerinden oylanarak, en çok oy alan 3 minik tasarımcı Adore Oyuncak tarafından Harumika setleri ile ödüllendirilecek.

www.facebook.com/HarumikaAdore

False