GeriAlışveriş Hamilelik dönemi sıkıntılarına son
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hamilelik dönemi sıkıntılarına son

Hamilelik dönemi sıkıntılarına son

Hamilelik dönemi baş ve ayak ağrılarına çözüm Cellini'den!

Anne adaylarının hamilelik dönemlerindeki en büyük sorunu olan ayak ve baş ağrıları için ilaç kullanımının kısıtlı olması sebebiyle ayak ve baş masaj aletleri bu sorunlara çözüm sunuyor. Cellini ile hamilelik dönemleri artık çok daha rahat, çok daha keyifli!

Hamilelik döneminde ayak ve baş ağrıları sıkça görülen durumlardır. Hamileliğin ilk dönemlerinde baş ağrıları daha çok yaşanıyor. Aynı zamanda birçok anne adayının şikâyetlerinden birisi de bacaklarda oluşan kramplar. Yaşanan kramplar ilerleyen dönemlerde dolaşım bozukluklarına yol açabiliyor. Uzmanların birçoğu hamilelik döneminde yaşanan ayak ve baş ağrıları için masaj yapılmasını öneriyor. Masaj koltuğunda Türkiye’nin lider firması Cellini anne adaylarının hamilelik döneminde ilaç kullanımının kısıtlı olması nedeniyle ayak masaj aleti ve baş masaj aletleriyle bu sorunlara çözüm getiriyor.

Cellini 500 Baş Masaj Aleti

Baş ve şakak bölgesine masaj yapan bu yeni ve pratik cihaz, başınızdaki tüm noktalara dokunarak, uyguladığı masajla ağrıyı dindiriyor, başınızı rahatlatıyor. İçinde bulunan hava yastıklarının şişmesiyle şakak, alın ve baş bölgesine uygun yumuşak ve doğal bir masaj sağlıyor. Uyguladığı farklı masaj teknikleri ile ağrı bölgesinde kan dolaşımını hızlandırarak daha sakin zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Baş ve migren ağrılarının azalmasında da oldukça etkili olan Cellini 500, özel kulaklığı sayesinde hafızasına yüklenen kuş, deniz gibi ses efektleri ile daha sakin zamanlar yaşama fırsatı veriyor. Kontrol kumandası ile istediğiniz masajı uygulama fırsatı sunan 500 baş masaj aleti, her başa göre ayarlanabilen ergonomik tasarımı ile her yaştan kullanıma uygun bir özelliğe sahip bulunuyor.

Cellini Ayak Masaj Aletleri

Cellini ayak masaj aleti modelleri ile ayak tabanlarına, bileklere ve baldırlara yapacağınız 20 dk'lık bir masaj ile hızlanan kan dolaşımınızı normal seviyelere taşıyarak daha rahatlamış ve yorgunluğu azalmış ayaklara sahip olabilirsiniz. Güçlü masaj sistemi ile ayaklarınıza, bileklerinize ve baldırlarınıza derinlemesine etki ederek ayak bölgesinde bulunan vibrasyon özelliği ile ayaklarınızda maksimum rahatlama sağlıyor. Tasarımında bulunan özel ısıtma sistemi ile de ayaklarınızı ısıtıp, rahatlatıyor.

www.masajkoltugu.com

False