GeriEtkinlikler H&M ve UNICEF El Ele
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

H&M ve UNICEF El Ele

H&M ve UNICEF El Ele

Çocuklar için hazırlanan özel koleksiyon!

H&M yeni çocuk koleksiyonu ile UNICEF All for Children girişimi için destek toplamaya başlıyor.

H&M bu Eylül’de, modaya uygun, talep gören çocuk kıyafetlerinden oluşan özel bir koleksiyon ile UNICEF All for Children girişimi için destek toplayacak. Dünya çapında 160 mağazada ve online olarak da sunulacak olan All for Children koleksiyonundan elde edilen satışların yüzde 25’i, çocukların saldırıya açık alanlarda korunma ve eğitim haklarını teşvik etmek üzere UNICEF projelerine gidecektir

H&M’in All for Children koleksiyonu, anne babaların ve çocukların seveceği eğlenceli ve zamansız parçalarla dolu. Koleksiyon, tam bir moda koleksiyonundan bekleyeceğiniz ve çocukları sürekli akılda tutarak hazırlanmış zarif ayrıntı ve tasarım özelliklerine sahip.
All for Children koleksiyonu, sezon boyunca ve daha sonrasında da parçaların karıştırılıp, eşleştirilip giyilebileceği şekilde çok yönlü olarak hazırlanmıştır. Ayrıca, havalar soğuduğunda rahatlık sağlaması için sıkça kullanılan kaşmir nedeniyle koleksiyon çok talep görecektir.

Tasarımlar çok sevilen klasiklerin, onlara daha çağdaş bir görünüm kazandıran güncel halleridir. Kız çocukları için, hepsi ten rengi, toz rengi ve mercan rengi gibi sonbahar renklerinden çiçekli desenler, fiyonk süslemeleri ve çizgili pervazlarla elbiseler, etekler, şortlar ve jileler yer alıyor. Erkek çocukları için ise, kareli gömlekler, eşofmanlar ve kapüşonlular, kadife ceketler ve vazgeçilmez parka bulunuyor.

False