GeriEtkinlikler “Güzel Günler Göreceğiz” vizyonda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Güzel Günler Göreceğiz” vizyonda

“Güzel Günler Göreceğiz” vizyonda

Gelecekle ilgili umutlar ve hayaller anlatılıyor.

Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği ve Buğra Gülsoy, Nesrin Cavadzade, Uğur Polat ile Feride Çetin’in oynadığı Güzel Günler Göreceğiz, 03 Şubat 2012′de Medyavizyon Film dağıtımıyla Onaltıdokuz Film Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.

Film, ismini Nazım Hikmet’in “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” şiirinden ödünç alır. Özünde bir umut hikayesidir. Sekiz karakterinde gelecekle ilgili umutları ve hayalleri vardır. Bu film güzel günleri düşleyen birbirinden bağımsız karakterlerin, bu düşlerini gerçekleştirirken bir gün içinde kesişen hayatlarını anlatır.

Birbiriyle çatışma halindeki kültürlerin ayırdığı sekiz farklı insan grubu, eşlik ettiği; var oluş, kader, tesadüf gibi kavramlar ile paylaşılmış kadere doğru hızla yol almaya başlayacaklardır. Dağınık parçalar halinde verilen hayatlar bir noktadan sonra kesişerek birbirini tamamlayan bir sürece doğru ilerlerler. Bu süreçte izlediklerimiz Türkiye’nin minimal anlamda bir izdüşümü olacak, toplumu ve gündemi meşgul eden güncel meselelere bakışı ile zamanını ve mekânını yaşayan bir gerçekliğe oturtturacaktır. 

False