GeriEtkinlikler Güral Sapanca’da ramazan bir başka güzel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Güral Sapanca’da ramazan bir başka güzel

Güral Sapanca’da ramazan bir başka güzel

Ramazan ayında güzel bir tatil yapmak isteyenlere özel...

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, temmuz ayına özel konaklama paketleriyle rüya gibi bir ramazan ayı yaşatıyor. Muhteşem doğayla iç içe, unutulmaz bir ramazan ayına “merhaba” demek için NG Güral Sapanca’dan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın ve doğayla iç içe bir ramazan geçirmek isteyenler için birbirinden özel konaklama paketleri hazırladı. Avantajlı paketlerle ramazan ve tatil keyfini bir arada yaşayacaksınız.

NG Güral Sapanca’nın kampanyalarından ilki hafta içi günlerine özel “3 gece kal 2 gece öde”. 9 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan paket, yarım pansiyon olarak sunuluyor.Daha fazla tatile ihtiyacı olanları da düşünen NG Güral Sapanca ayrıca “4 gece kal 3 gece öde” kampanyasını da sunuyor.

Ramazan ayını keyifli bir pazar seyahatiyle neşeli hale getirmek isteyenler için ise NG Güral Sapanca, “Mutlu Pazarlar Paketi”ni hazırladı. Mutlu Pazarlar Paketi’ne 1 adet Bali Masajı da hediye ediliyor. Paketten yararlanmak için rezervasyonlar pazar günü girişli ve iki gecelik olarak alınıyor.

www.guralsapanca.com 

False