GeriAlışveriş Gözlük modasına yön veriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gözlük modasına yön veriyor

Gözlük modasına yön veriyor

Kalitesi, teknolojisi ve tasarımları ile İtalya’dan dünyaya yayılan Serengeti modası Türkiye’de de gözlük modasına yön veriyor. Yeni yılın gözde modellerinden Valentina, kış aylarında koyu renk iç ve dış giyim ile kombinlenleyebileceğiniz özel bir tasarım...

İtalya’da premium derece TR90 malzeme ile üretilen Serengeti Valentina, model güneş gözlüğü çerçeveleri, şahane kıvrımları ile görkemli kedi gözü formunu birleştiriyor. Gizlenmiş menteşeli yay vidalarıyla eşsiz bir konfor ve zarafet sunan güneş gözlüğü ince, renk kademeli galvanize metal süslemeler ile görsel bir zarafet ve mücevher gibi bir görünüm kazandırıyor.

Serengeti’nin ultra-hafif mineral cam lensleri eşsiz bir optik netlik sağlıyor ve geleneksel cam lenslerden yüzde 20 daha ince ve daha hafif. Aşırı sıcaklık değişimlerine dayanıklı olma özelliğinden dolayı seçilen borosilikat optik cam, çizilmeye ve darbeye karşı dayanıklılık sağlamak için kimyasal olarak işleniyor.

Serengeti güneş gözlüklerinin standart özellikleri arasında Spectral Control® ve fotokromik teknolojiler yer alıyor. Bu özellikler birleşerek yüksek çözünürlükte bir görüntü vermek üzere benzeri olmayan bir kontrast ve üstün renk pekiştirme sağlıyor. Aynı zamanda gün boyunca her ışık koşuluna ayarlıyor. 

False