GeriEtkinlikler Gordon Enstitüsü Etkili Anne-Baba Eğitimi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gordon Enstitüsü Etkili Anne-Baba Eğitimi

Gordon Enstitüsü Etkili Anne-Baba Eğitimi

Dünyada 43 ülkede bir milyonun üzerinde ebeveyne verilen bu eğitimi kaçırmayın!

Geçen yıl Paps Parenting School olarak Türkiye’de verilmeye başlanılan dünyaca ünlü Anne Baba Okulu “Gordon Institude-Parent Effectiveness Training”in 2012 – 2013 dönemi tarihleri belirlendi.

Eğitim 2 bölümden oluşuyor:

1. Etkili Anne-Baba Semineri ( 3 saat)

2. Etkili Anne-Baba Workshop ( 2 tam gün) *

1) İnteraktif seminer: Eğitmen katılımcı anne ve babaların çocuklarıyla yaşadığı zorluklar ve sorular üzerinden örnekleri dinleyip gruba yansıtarak Etkili Anne-Baba eğitiminin ana teorik kısmını aktarır.

2) 1 veya 2 hafta arayla yapılan 2 tam günlük atölye çalışması: Seminer sonrası eğitimin tüm aşamalarını tamamlamak isteyen anne ve baba, dilerse tek başına veya çift olarak katılır. Egzersiz, örnek ve yaşantısal bölümler içeren eğitim sonunda katılımcılar sertifika alırlar.

* Programın sadece seminer kısmını almak mümkün olup, programın tamamını öğrenmek isteyen ebeveynler uygulamalı bölümü ( 2 gün Workshop) de tamamlar.

Etkili Anne-Baba Eğitimi nedir?

Bu program ödüllü psikolog ve üç kez Nobel Barış Ödülü Adayı olan Dr. Thomas Gordon tarafından oluşturulmuştur.

Etkili Anne-Baba Eğitim programı ebeveynler için ilk beceri temelli eğitim olarak bilinir. Dünyada 43 ülkede bir milyonun üzerinde ebeveyne bu eğitim verilmiştir.

Etkili Anne-Baba Eğitimi Semineri, Etkili Anne -Baba Eğitimi'ne devam ederek Workshop'ları almak isteyenler ya da bağımsız olarak Etkili Anne-Baba tekniklerini öğrenmek isteyen tüm eğitimci ve anne-babalar katılabilir.

Etkili Anne-Baba Eğitimi İçeriği, Etkili Anne-Baba Eğitimi ebeveynlere, çocukları ve hayatlarındaki diğer önemli kişiler ile ilişkilerini geliştirecek bir felsefe ve iletişim becerileri öğretmek amacıyla hazırlanmıştır.

Kimler katılabilir?

Her anne-baba, dilerse beraber dilerse tek başına katılabilir. Seminer çocuklarla çalışan eğitimcilere de açıktır. Eğitim okul öncesi, ilkokul, lise çağı fark etmeksizin her yaş çocuğun ihtiyacına hitap eder. 

Seminer tarih ve saatleri

20 Ekim 2012 Cumartesi 9:30-12:00 veya 3 Kasım 2012 , Cumartesi 9:30-12:00

Eğitmen: Psikolojik Danışman Tansu Oskay (Gordon Enstitüsü sertifikalı uzman eğitmeni)

Eğitimin Yeri: BUMED ( Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) – Rumeli Hisarı / İstanbul

Not: Seminere katılan anne, baba ya da eğitimciler tam günlük devam niteliğindeki workshop’a devam etmek istemesi halinde rezervasyon yaptırmalıdır. Uygulamaya yönelik olduğundan grup sayısı az tutulmaktadır.

Workshop tarihleri

10 Kasım 2012 Cumartesi ve 24 Kasım 2012 cumartesi (09:00- 18:30)

Eğitmen: Psikolojik Danışman Tansu Oskay (Gordon Enstitüsü sertifikalı uzman eğitmeni)

Eğitimin Yeri: BUMED ( Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) – Rumeli Hisarı / İstanbul

Seminerler ücretlidir. Katılım bilgisi ve ödeme hakkında daha fazla detay almak için 0212-265-25-85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

www.papsparenting.com

False