GeriAlışveriş Gökkuşağı buzdolabı Smeg'ten
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gökkuşağı buzdolabı Smeg'ten

Gökkuşağı buzdolabı Smeg'ten

Buzdolabı olduğunu unutturacak kadar şık bir tasarım.

İtalyan tasarım markası Smeg, 6 rengi bir araya getiren modeliyle, beyaz eşya renk devrimini gerçekleştirdi. Gökkuşağını buzdolabına yerleştiren Smeg, bu tasarımını Türkiye’de de satışa sunuyor.

Tasarım ve teknolojiyi sıra dışı bir tarza dönüştürerek, “beyaz eşya” anlayışını temelden sarsan bir biçimde yaşama renk katan İtalyan SMEG, gökkuşağının tüm renklerini bir buzbolabına sığdırdı. Müşterilerini her seferinde yeni renk ve konseptleriyle şaşırtmayı ilke edinen SMEG, bu kez retro tarzındaki FAB28RCS tek kapılı buzdolabının kapağında 6 farklı rengi biraraya getirdi. SMEG Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, özgün tarzını kullandığı eşyalara da yansıtmayı sevenler için SMEG Gökkuşağı buzdolabını Türkiye’de de satışa sunuyor.

SMEG’in 60’lı yıllardan ilham alan ünlü retro serisinde yer alan sarı gövdeye sahip FAB28RCS modeli, kapağında yer alan, mavi, turuncu, yeşil, pembe, kırmızı ve sarı renkteki bantlardan oluşan gökkuşağı deseni nedeniyle, Gökkuşağı modeli olarak tanımlanıyor. SMEG tek kapılı Gökkuşağı buzdolabı, gümüş rengi kulpu ve logosu ile son derece modern ve dekoratif görünüm taşıyor. SMEG Gökkuşağı, canlı renklerin tercih edildiği dekorasyonlarda, adeta buzdolabı olduğunu unutturacak kadar şık bir tasarım çizgisine sahip bulunuyor.

A+ enerji sınıfı

SMEG Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, İtalyan SMEG’in Avrupa ve ABD’de büyük ilgi gören, renkli mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday Gökkuşağı modeli, 256 litre brüt kapasiteye ve tropikal kompresöre sahip A+ enerji sınıfı buzdolabının soğutucu bölümünde, otomatik defrost, 3 ayarlanabilir cam raf, 1 meyve ve sebze çekmecesi ile 1 saklama kapı ve 1 krom şarap rafı yer alıyor. Buzdolabının ayrıca 26 litre kapasiteli dondurucu bölümü de bulunuyor.

SMEG’in Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, tüm SMEG ürünleri ile birlikte Gökkuşağı modelini de, Türkiye’de 40’a yakın satış noktasında tüketici ile buluşturuyor. Boğaziçi İthalat ayrıca bu modeli ile birlikte, SMEG’in diğer tüm güncel ürünlerini, İstanbul’da Beşiktaş Balmumcu’daki showroom’u Info’da sergiliyor. Satış gerçekleştirilmeyen SMEG Info’da, tüketicilere tüm SMEG ürünleri ile ilgili ihtiyaç duydukları bilgiler ürünler üzerinde anlatılıyor.

En yakın satış noktasını öğrenmek için Boğaziçi İthalat’a 0212 251 07 07 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

www.smeg.com.tr

False