GeriEtkinlikler “Gnçtrkcll Winterfest 2012” başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Gnçtrkcll Winterfest 2012” başlıyor

“Gnçtrkcll Winterfest 2012” başlıyor

Türkiye’nin en büyük kış festivali!

Her yıl ARK Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 22-26 Ocak, 5-9 Şubat ve 12-16 Şubat tarihlerinde Uludağ’da 16.’sı düzenlenen “GNÇTRKCLL WINTERFEST 2012”de üniversiteliler; Kenan Doğulu, Murat Boz, Hadise, Ozan Doğulu, Bengü, Arto, Atiye, Milk&Sugar, Racheal Starr, Felix Zenger ve Burak Yeter ile müziğe ve eğlenceye doyacak. 

Müziğin ve eğlencenin kalbi bu sene de Türkiye'nin en uzun ve en büyük üniversiteler arası gençlik festivali “gnçtrkcll Winterfest 2012”de atacak. 22-26 Ocak, 5-9 Şubat ve 12-16 Şubat tarihlerinde Uludağ’da gerçekleşecek olan festival, birbirinden ünlü sanatçı ve gruplara ev sahipliği yapacak.

“Gnctrkcll Winterfest 2012”’nin katılımcıları arasında Türkiye'nin en popüler sanatçılarından Kenan Doğulu, Murat Boz, Hadise, Ozan Doğulu, Bengü, Atiye ve Arto yer alıyor. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan, Avrupa’nın en iyi DJ ikilisi olarak gösterilen Milk&Sugar, elektronik müziğin yıldızı DJ Racheal Starr, Beat Box’ta dünyanın en önemli isimlerinden Felix Zenger ve Burak Yeter ile gençler muhteşem gecelerde eğlenebilecek, kayak keyfine bir mola vermek istediğinde -40 derecede 2 bin kişiyle beraber after-ski partilerde eğlenirken canlı yayında sesini tüm Türkiye'ye duyurabilecek.

1996 yılında 120 kişi ile başlayan ve aralıksız devam eden “gnçtrkcll Winterfest 2012” geçtiğimiz sene 7500 katılımcıya ulaşarak yine Türkiye'nin en büyük kış festivali olmayı başardı. 16. yılında çok daha zengin bir program ile karşımıza çıkan festivalde sabah eşsiz bir kahvaltı eşliğinde güne başlayıp sonra kayak ve snowboard'un tadını çıkarabilir, birbirinden değerli hediyelerin sahiplerini bulacağı yarışmalara katılıp, sonrasında da sabahın ilk ışıklarına kadar süren partilerde yorgun düşene kadar dans edebilirsiniz.

Bu sene de gnçtrkcll üyelerine yüzde 15 indirim avantajıyla gerçekleşecek olan festivalde katılımcılar Grand Yazıcı, Ağaoğlu My Resort Otel, Kervansaray, Alkoçlar, Alkoçlar Zone 2, Beceren, Uslan, Ergün, Belvü ve Ak Otel’de konaklayabilecek.  

False