GeriEtkinlikler GMAX ile Müthiş Heyecan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

GMAX ile Müthiş Heyecan

GMAX ile Müthiş Heyecan

Adrenalin tutkunlarına müjde!

200 kilometre hızla gökyüzüne fırlatılmaya hazır mısınız ? GMAX Yeni Zelanda kökenli, 2.5 saniyede 200 kilometre hızla gökyüzüne fırlanan, heyecanı doruk noktasında yaşatan ve güvenli bir eğlence aleti!

“Tersine Bungee” olarak da tanımlanabilecek GMAX’de iki kule arasında asılı oturma kafesi, gerdirme yöntemi sayesinde büyük bir hızla (2.5 saniyede 200 kilometre sürat) gökyüzüne doğru fırlıyor ve deneyimciler 5 G kuvvetini vücutlarında hissederek, inanılmaz anlar yaşıyorlar. GMAX'in yarattığı adrenalin tecrübesi bir roketin fırlatılışında astronotların hissettiklerine eşdeğer.

Müthiş bir hızla yerden 60 metre yükseğe fırlanan bu eğlenceli deneyim anında kendini görüntülemek, o anki yüz ifadesini yıllarca hatırlayıp sevdikleriyle paylaşmak isteyenler de unutulmadı ve oturma kafesine yerleştirilen özel kameralarla video çekimi ve fotoğraflama yapılacak.

Artık gençler ve asla yaşlanmayan dinamik karakterliler kısa sürede dünyanın dört bir yanına yayılan GMAX sayesinde “Macera için nereye gidelim?” diye düşünmeyip, Forum İstanbul’daki GMAX’e koşacaklar.

www.forumistanbul.com.tr

False