GeriEtkinlikler Gitarizma rock konseri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gitarizma rock konseri

Gitarizma rock konseri

Gitarizma, İstanbul Live Sahnesi'nde!

Türk rock müziği müzisyenleri, Gür Akad ve Cem Köksal ile rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Mert Topel’in sahneyi paylaştığı Gitarizma projesi; 11 Nisan 2012, Çarşamba akşamı Istanbul Live Sahnesi'nde! Konuk gitaristin Cenk Eroğlu olacağı konserde ayrıca bilet sahiplerine birer pena hediye edilecek.

Müzikseverlerin, solo çalışmalarının yanı sıra Kurtalan Ekspres’ten tanıdığı Gür Akad, çalışmaları yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ses getiren Cem Köksal; rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Mert Topel ile Gitarizma olarak adlandırdıkları proje grubu kapsamındaki konserlerine devam ediyor.

Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alarak, hem kendi bestelerini, hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendiriyor. Grubun, Mart ve Nisan aylarında aynı sahneyi paylaştığı konuk gitarist ise birçok albüme prodüktörlük yapmış olan Cenk Eroğlu. Kip Winger, Pat Mastelotto, Tony Levin gibi dünya çapında müzisyenlerle albümlerinde gitarist olarak birlikte çalışan Eroğlu ayrıca, Doğu-Batı sentezini heavy rock ve elektronik tarzı ile bütünleştirmeyi amaçlayan “Xcarnation” adlı solo projesini de yurtdışında yayınladı.

Gitarizma’nın 11 Nisan 2012, Çarşamba akşamı Istanbul Live’da vereceği konserde, bilet sahiplerine de gecenin hatırası olarak birer pena hediye edilecek.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

www.istanbulliveperformance.com 

False