GeriEtkinlikler Giordano Dance Chicago İş Sanat'ta!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Giordano Dance Chicago İş Sanat'ta!

Giordano Dance Chicago İş Sanat'ta!

Dans severler için unutulmayacak bir dans şöleni...

Konser programlarıyla sanatseverlerin gözdesi olan İş Sanat, baharı dansın heyecanıyla karşılıyor. Dinamik performansları ve repertuarının çeşitliliği ile tüm dünyada seyircisini büyüleyen ve eleştirmenlerden büyük övgü alan Giordano Dance Chicago, cazın dans haliyle İş Sanat Sahnesi'nde dans tutkunlarıyla buluşuyor.

Yenilikçi caz dans koreografileri yaratmak ve sahnelemek misyonuyla 50 yıldır bu önemli Amerikan sanat formunu her yaştan ve kökenden izleyiciyle buluşturan topluluk, eklektik programlarındaki hareket ve müziklerde caz dansını güçlü bir şekilde sunuyor.

Temelleri 1963 yılında caz dansçısı Gus Giordano tarafından atılan topluluk 1966 yılında sergilediği birçok performansın Chicago ulusal televizyon kanalında yayınlanmasıyla Giordano Dance Chicago adını aldı. Giordano Dance Chicago kurulduğu günden bu yana ABD başta olmak üzere Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Rusya, Bahamalar, Brezilya, Kanada, Meksika,Guatemala ve Japonya gibi pek çok ülkede kitlelere Amerikan caz dansının heyecanını yaşatmaya devam ediyor.

Tarih: 5 Nisan Cuma – 6 Nisan Cumartesi

Saat: 20.00

Yer: Büyükdere Cd, Beşiktaş/ İstanbul

False