GeriEtkinlikler Genco Erkal ile “Ben Bertolt Brecht”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Genco Erkal ile “Ben Bertolt Brecht”

Genco Erkal ile “Ben Bertolt Brecht”

Şimdi Brecht zamanı!

Genco Erkal’ın Bertolt Brecht’ın şiir, şarkı ve öykülerinden uyarladığı yeni oyunu “Ben Bertolt Brecht” adlı oyunu şubat ayı boyunca çeşitli yerlerde sahnelenecek.

Genco Erkal’ın çağımızın en büyük şair ve oyun yazarlarından biri olan Bertolt Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden uyarladığı kabare oyunu izleyiciyi; Kurt Weill, Hans Eissler, Paul Dessau ve Sarper Özsan'ın müzikleri eşliğinde dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Tülay Günal ve Genco Erkal’ın rol aldıkları müzikli kabare, piyanist Yiğit Özatalay'ın canlı performansı eşliğinde sahneleniyor. Yönetmenliği tiyatro duayeni Genco Erkal’a ait oyunun müzik yönetmeni ise, aynı zamanda müzikleri düzenleyen Emin Fındıkoğlu.

“Ben Bertolt Brecht” adlı müzikli kabare, şubat ayı kapsamında; 17 ve 24 Şubat’ta Muammer Karaca Tiyatrosu’nda, 18 Şubat’ta Kozzy Kültür Merkezi’nde, 21 Şubat’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, 25 Şubat’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ve 29 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde! Oyunun biletleri ise, oyunun sahneleneceği gişelerden veya Biletix’ten temin edilebilir.

www.dostlartiyatrosu.com

False