GeriEtkinlikler Gelin Hamamı ve Kına Ritüeli CVK Safira SPA’da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gelin Hamamı ve Kına Ritüeli CVK Safira SPA’da!

Gelin Hamamı ve Kına Ritüeli CVK Safira SPA’da!

Gelin hamamı ve kınayı birleştirerek, gelinlere masalsı bir gün vaad ediyor!

Eski bir Türk geleneği olan gelin hamamı ve kınayı birleştirerek, gelinlere masalsı bir gün vaad eden, Türkiye’nin en büyük ve lüks Spası CVK Safira SPA, gelinleri evliliğe unutulmaz bir anı ile uğurluyor. Düğünden önce enerji depolamak isteyen gelin adaylarını “Evleniyorum Ben” paketiyle, dinlendirici ney sesinin eşlik ettiği Türk hamamında, gelin adayları ve misafirlerini eşsiz bir gün bekliyor.

3 saatlik alan kullanımı olan ‘Evleniyorum Ben’ paketinde sunulan hizmetlerin içerisinde ikram menüsü, müzik yayını ve gelin için kese-köpük ile Bali masajı yer alıyor. Gelinin arkadaşları ise bu paket dahilinde kese-köpük ve masaj hizmetlerinden yüzde 30 indirim avantajıyla yararlanabiliyorlar. Paket dahilinde geline özel 1 adet kaftan ve kına için kırmızı başörtüsü, 20 adet tüllü taç , 10 adet dans kemeri, 20 adet tef, 20 kına mendili , 1 kına tepsisi, 1 kına eldiveni ve mumlar yer alıyor.

EN LEZİZ İKRAMLAR SİZİ BEKLİYOR

Masaj seanslarının ardından özel hazırlanmış alanda gelini ve misafirlerini renkli bir kına seramonisi bekliyor. Kırmızı duvak giydirilen geline kına yakılırken misafirleri de geline eşlik ediyor. Müzikler ve farklı menü seçenekleriyle daha da zenginleşen davet 180 dakika sürüyor. "Evleniyorum Ben" paketinde yer alan ve talebe göre değişebilen ikram menülerindeki lezzetlerden bazıları ise; krudite, patates salatası, kısır, zeytinyağlı enginar, zeytinyağlı yaprak sarma, çoban salata, ızgara sebzeli sandviç, ton balıklı sandviç, dilimlenmiş mevsim meyveleri, baklava çeşitleri olmaktadır.

Paket detayları ve rezervasyon için 0212 377 87 67’yi arayabilirsiniz.

False