GeriEtkinlikler Geleceğin Oyuncuları Şimdiden Seçiliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geleceğin Oyuncuları Şimdiden Seçiliyor

Geleceğin Oyuncuları Şimdiden Seçiliyor

Ekol Drama Sanatevi, geleceğin oyuncu adaylarını seçiyor.

Ekol Drama Sanat Evi, geleceğin yıldızları olmaya aday, yetenekli çocuklar arıyor. Geleceğin oyuncuları, Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 12,19 ve 26 Aralık 2010 tarihlerinde “Çocuk Reklam, Dizi ve Sinema Oyunculuğu Seçmeleri”nde keşfedilecek.

Bu seçmelerle eğitime katılma hakkı kazanacak 5-15 yaş arası sınırlı sayıdaki çocuk, reklam, dizi ve sinema sektörüne fiziksel ve psikolojik açıdan hazırlanacak.

Yüzlerce başvurudan sınırlı sayıda çocuğun kaydının yapılacağı seçmelerde jüri, Ekol Drama Sanat Evi kurucusu Gülsen Çaltıl ile Ekol Drama Sanat Evi Genel Sanat Yönetmeni Ayla Algan’ın yanı sıra drama/tiyatro bölümü eğitmenlerinden Ergün Demir, Alper Yakıcı, Deniz Soruklu, Fulya Aksular ve Erman Bostan’dan oluşuyor.

Duyuruları takiben başvuran adaylara seçmelerin yapılacağı günlerde, uygun saatlere randevu veriliyor. Sonuçlar ise seçmelere göre 10 gün içinde telefonla bildiriliyor. Seçmelerden 15 gün sonra başlayan bedelli eğitimler her hafta Pazar günleri 3 saat olmak üzere toplam 12 hafta devam ediyor. Sınıflar, 5-6 / 7-9 / 10-12/ 13-15 yaş grupları göre oluşturuyor.

Bu eğitimin sonunda derslerde başarı gösteren ve devamsızlık yapmayan çocuk/genç sertifika almaya hak kazanacak. Eğitim kalitesi, geniş içeriği ve eğitimci kadrosuyla sektörün en önde gelen yapım şirketleri ve cast ajansları tarafından kabul gören Ekol Drama Sanat Evi, oyuncu seçmelerinde ilk başvurulan adres oluyor.

Ekol Drama, Birçok Ünlü Yetiştirdi

Ekol Drama Sanat Evi’nin mezunları arasında Aliye Dizisi’nde Arda’yı oynayan Ayberk Koçer ve Ayşe’yi oynayan Beril Işık, Karınca Yuvası’ndan Ceren Sarıdede, geçtiğimiz yılın hit dizisi Aşk-ı Memnu’nun başarılı oyuncusu Hazal Kaya, Şarkı Söylemek Lazım ve Elveda Rumeli’yle çıkış yapan Hande Subaşı, yine Elveda Rumeli’den tanınan 2005 Dünyanın En Yakışıklı Erkeği Tolga Sayışman, Çemberim’de Gül Oya dizisinden Melisa Sözen ve Kartal Balaban, Kampusistan’dan Kaan Urgancıoğlu, Kız Babası dizisinden Selçuk Yöntem’in kızlarından birini oynayan 2006 Best Model Of The World Birincisi Tuğçe Güder ile Naz Elmas gibi onlarca ünlü ve başarılı isim bulunuyor.

Detaylı Bilgi için:

Tel: 0 (212) 237 34 07, 0 (212) 234 09 93

Adres: Feridiye Caddesi No:51 Taksim/Istanbul

www.ekoldrama.com

False