GeriEtkinlikler Geleceğin çocuk yıldızları seçiliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geleceğin çocuk yıldızları seçiliyor

Geleceğin çocuk yıldızları seçiliyor

Seçmeler Forum İstanbul ve Marmara Forum’da.

“Çocuk Reklam Dizi ve Sinema Oyunculuğu Seçmeleri” Forum İstanbul’da 6–7–8 Ocak 2012 ve Marmara Forum’da 13–14–15 Ocak 2012 tarihlerinde düzenlenecek. Seçmelerde belirlenerek eğitime katılma hakkı kazanacak 5–17 yaş arası sınırlı sayıdaki çocuk, reklam, dizi ve sinema sektörüne fiziksel ve psikolojik açıdan hazırlanacak. 

Sekiz yıldır adından üstün başarıları ile söz ettiren Netbil Eğitim Danışmanlık çatısı altında kurulmuş, Türkiye'de konusunda uzman akademisyenler, eğitmenler, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış sanatçılarla eğitim veren İstanbul Drama Sanat Akademisi, oyunculuk yeteneğine sahip çocuklara ulaşmak amacıyla Çocuk Reklam Dizi Sinema Oyunculuğu seçmeleri gerçekleştirmektedir.

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi Bayrampaşa ve Marmara Forum’da gerçekleştirilecek seçmelerin jüri üyeliğini, İstanbul Drama Sanat Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Ayla Algan’ın yanı sıra Akademi Direktörü Ebru Kavak, drama/tiyatro bölümü eğitmenlerinden Fulya Aksular, Alper Yakıcı, Erman Bostan ve Most Production Cast Direktörü Burak Akan yapıyor. Duyuruları takiben başvuran adaylara seçmelerin yapılacağı günlerde uygun saatlere randevu veriliyor.

Sonuçlar ise seçmeleri takibeden 10 gün içinde telefonla bildiriliyor. Seçmelerden 15 gün sonra başlayan bedelli eğitimler her hafta Cumartesi ve Pazar günleri 3 saat olmak üzere toplam 12 hafta devam ediyor. Sınıflar, 5–6 / 7–9 / 10–12/ 13–15 yaş grupları göre oluşturuyor. Bu eğitimin sonunda derslerde başarı gösteren ve devamsızlık yapmayan çocuk/genç sertifika almaya hak kazanıyor. Eğitim kalitesi, geniş içeriği ve eğitimci kadrosuyla sektörün en önde gelen yapım şirketleri ve cast ajansları tarafından kabul gören İstanbul Drama Sanat Akademisi, oyuncu seçmelerinde ilk başvurulan adres oluyor.

Gerçek yetenekli çocukların bulunması amaçlanıyor

Çocuk Reklam Dizi Sinema Oyunculuğu seçmelerinde çocuk yıldız Naz Aker “Çocuk oyuncu olmak” başlığı altında bir forum yapacak. Ayrıca Ayla Algan’ın çeşitli projelerde yer almış ünlü öğrencileri ve yine öğrencilerinden “Var mısın Yok musun” adlı yarışma ile gönüllerde taht kuran Mevlüt Acaroğlu da sektörel deneyimlerini paylaşmak üzere seçmelerde bulunacak. 

www.istanbul-drama.com

False