GeriEtkinlikler Geleceğin Bilim Adamları Bir Arada!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geleceğin Bilim Adamları Bir Arada!

Geleceğin Bilim Adamları Bir Arada!

Yarıyıl tatilinde çocuklar, içlerindeki büyük mucitleri ortaya çıkaracak.

Bu yarıyıl tatilinde çocuklar, içlerindeki büyük mucitleri ortaya çıkarma şansı yakalayacaklar. Carousel AVM, 28 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarıyıl tatilinde çocuk ziyaretçilerine birbirinden özel, keyifli ve farklı birçok interaktif etkinliğe sahne olacak.

5 – 6 – 7 – 8 Şubat tarihleri arasında Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle Carousel sahnede kurulan dev laboratuarda çocuklar deneyler yaparak öğrenirken aynı zamanda eğlenceli dakikalar geçirecekler. 5 – 8 Şubat tarihleri arasında 4 – 12 yaş grubu çocuklar için Bahçeşehir Koleji’nin deneyimli eğitmenleri eşliğinde saat 12.00 – 19.00 arasında gerçekleştirilecek farklı içeriklerdeki deneylerle minikler, geleceğin bilim adamları olma yolunda büyük adımlar atacaklar.

Carousel sahnede kurulan dev laboratuarda bilime ve keşfetmeye dair çeşitli deneyler yapacak olan çocukları; “sıcak hava balonu yapalım” deneyinden “rüzgar torbası”na, “arkadaşım yumurta” deneyinden “zıplayan pinpon topları” deneyine kadar daha birçok eğitici ve interaktif etkinlikler bekliyor.

Ayrıca, 31 Ocak – 4 Şubat ve 10 Şubat – 13 Şubat tarihleri arasında Carousel’i ziyaret edecak çocuklar, Parti Dünyası işbirliğiyle Carousel sahnede kurulan atölye sınıflarında hayal güçlerini ve el becerilerini çeşitli atölye çalışmalarıyla geliştirebilecekler.

İletişim: www.carousel.com.tr 

False