GeriEtkinlikler Gebze Center’dan çocuklara 23 Nisan sürprizi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gebze Center’dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Gebze Center’dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

"Deniz Canlıları Sergisi" çocukların beğenisine sunulacak.

Gebze Center Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel renkli bir etkinliğe imza atıyor. Gebze Center, Deniz Canlıları Sergisi’ni 21-29 Nisan tarihleri arasında çocuklarla buluşturacak.

Gebze Center, bu yıl da farklı bir 23 Nisan etkinliğiyle çocukları buluşturarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Deniz Canlıları Sergisi”ne ev sahipliği yapacak. Gebze Center, yurt dışında bir hayli ses getiren Deniz Canlıları Sergisi’ni 21-29 Nisan tarihleri arasında AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Deniz yaşamının anne ve yavru balina, büyük beyaz köpek balığı; fok balığı, kaplumbağa, domuz balığı ve yunus replikaları, deniz yaşamını anlatan broşürler ve video gösterimleriyle anlatılacağı etkinlik sekiz gün boyunca Gebze Center zemin katında ziyarete açık olacak.

Eğitimin ve eğlencenin bir arada olacağı etkinlikte, yurtdışından gelen eğitmenler tarafından deniz canlılarına dair verilecek bilgiler TUDAV uzmanları yardımıyla Türkçe olarak izleyicilere aktarılacak.


Gebze Center Adres: Tatlı kuyu mah. Güney Yanyol Cad. No:310 Gebze-Kocaeli

www.gebzecenter.com.tr 

False