GeriEtkinlikler Galleria'da 23 Nisan eğlencesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Galleria'da 23 Nisan eğlencesi

Galleria'da 23 Nisan eğlencesi

Çocuklar Sünger Bob ve Dora ile doyasıya eğlenecek!

Galleria 23 Nisan etkinliklerine erken başlıyor! 21 Nisan Cumartesi günü birbirinden eğlenceli etkinlikle çocuklara eğlenceli saatler yaşatacak.

Galleria, her hafta Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunları minik misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Miniklerin büyük bir beğeniyle izleyecekleri “Çocuk Kabare Show” 21 Nisan Cumartesi günü saat 16:30’da, Galleria Çocuk Sahnesi’nin yenilenen yeri B blok etkinlik alanında sahne alıyor. Kabare Show ile çocuklar hem kukla ve illüzyon gösterileri ile sihirli bir dünyaya yolculuk yapıyor hem de yarışma ve oyunlara katılıyor.

Çocuklar Sünger Bob ve Dora ile aktivitelere katılıyor!

Galleria’da 21 Nisan’da sahne alacak “Kabare Show”un yanı sıra 29 Nisan’a kadar sürecek etkinlikler kapsamında çocuklar, çok sevdikleri çizgi karakterler Sünger Bob ve Dora ile aktivitelere katılıyor. Çocuklar, Sünger Bob’un sualtı dünyasındaki evi Bikini Bottom’da resim boyama, saç yapımı, oyun hamuru, yap-boz aktivitelerine katılıp plazma ekranlarda çizgi filmlerini izleyebiliyor. Gün boyu süren etkinliklerde verilecek sürpriz hediyeler ise çocukları mutlu ediyor.

www.galleria.com.tr

False