İngiliz karbonatı nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? İngiliz karbonatı faydaları ve kullanımı

Son dönemlerde oldukça popüler olan İngiliz karbonatı diğer adıyla sodyum bikarbonat, aslında temizlikten kozmetik ürünlere kadar birçok ürünün bileşeninde yer alıyor. Peki İngiliz karbonatı nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır merak ediyorsanız, işte size İngiliz karbonatı ile ilgili tüm merak edilenler…