GeriAlışveriş Florame ile saçlarınızı onarın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Florame ile saçlarınızı onarın!

Florame ile saçlarınızı onarın!

Organik tarımdan elde edilen içeriklerden oluşan Florame, saç derinizi tahriş etmez.

Tamamen doğal ve organik tarımdan elde edilen içeriklerden oluşan Florame’in saç bakım ürünleri sayesinde saçınızı ve saç derinizi kimyasallar tahriş etmez, toksik ve sağlığa zararlı etkileri yoktur. 

Saç bakım yağı besleyici & koruyucu

Kuru, sert, mat ve taranması zor saçları unutun. Güneş ve deniz suyu yüzünden kuruyan ve yıpranan saçlarınız, Florame Saç Bakım Yağı’nın içerdiği Doğal E vitamini ve Portakal, Limon, Ylang ylang esansiyel yağları sayesinde parlak ve canlı bir görünüme kavuşur. Lavanta ve biberiye esansiyel yağları saç derisini yenileyip güçlendirir. Kakao, jojoba, kastor yağları ile saçlarınızı besler korur.

Florame şampuan serisi

Saç tipinize uygun olarak seçeceğiniz Florame Organik Şampuan, zararlı kimyasallara maruz kalmadan saçlarınızı derinlemesine temizlerken özenle seçilmiş organik esansiyel yağlardan oluşan içeriği ile saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı yaparak sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlar.

Florame şampuanlarındaki köpürtücü ajanlar, doğal kaynaklıdır (hindistan cevizi veya palm yağından elde edilir). Bu nedenle alerjik reaksiyonlara ve cildin kuruyup tahriş olmasına yol açmazlar.

Yoğun parlaklık için şampuan

Florame Yoğun Parlaklık Şampuanı limon, portakal ve ylang ylang esansiyel yağları ile saç tellerini besler ve güçlendirir. Derinlemesine temizler, kurutmaz. Doğal içeriğinden dolayı zararlı kimyasallara maruz kalmadan saçınızı istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Saç derinize gerekli bakımı yapar ve yeniden sağlıklı olmasını sağlar ve saçlarınıza parlaklık verir.

Kuru saçlar için şampuan

Florame kuru saçlar İçin Şampuan gül ağacı, palmarosa, ıtır çiçeği ve ylang ylang organik esansiyel yağı ve organik esansiyel kayısı çekirdeği yağı ile saç tellerinizi besler, tamir eder, yeniler ve güçlendirir. Doğal içeriğinden dolayı zararlı kimyasallara maruz kalmadan saçınızı istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Saç derinize gerekli bakımı yapar, nemlendirir, yumuşacık ve ışıltılı yapar.

Yağlı saçlar için şampuan

Florame yağlı saçlar şampuanı limon, adaçayı, biberiye ve ısırgan otu organik esansiyel yağları ve bitkisel ekstreler ile derinlemesine temizler, sebum salgılanmasını dengeleyerek erken yağlanmasını önler. Saç tellerini daha güçlü ve sağlıklı yapar. Doğal içeriğinden dolayı zararlı kimyasallara maruz kalmadan saçınızı istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Saç derinize gerekli bakımı yapar, saçınıza hacim ve parlaklık verir.

Kepekli saçlar için şampuan

Florame Kepek Şampuanı düzenli kullanımda kepek oluşumunu ve saç derisindeki hassasiyeti önleyen organik katran ardıcı, çay ağacı, sedir ve ökaliptus uçucu yağlarını ve diğer bitki ekstrelerini içerir. Saç derinizi arındırır, besler, dengeler ve yatıştırır. Doğal içeriğinden dolayı zararlı kimyasallara maruz kalmadan saçınızı istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Saçınız yeniden sağlıklı, parlak ve ışıltılı olsun.

Saç kremi

Florame yumuşatıcı krem saçlarınızı hem korur hem de kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar. Saçlarınızı besleyerek elektriklenmesini ve karışmasını önler. İçeriğindeki jojoba, castor, shea yağları, organik balmumu, E ve A Vitaminleri ile saç telleriniz üzerinde koruyucu bir kılıf oluşturur, çevresel etkenlere karşı korur, canlı ve parlak görünmesini sağlar.

www.florame.com.tr

False