GeriAlışveriş Finspor'da 'Five Fingers' çılgınlığı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Finspor'da 'Five Fingers' çılgınlığı

Finspor'da 'Five Fingers' çılgınlığı

Beckham, Cem Yılmaz ve Beren Saat tercih ediyor.

Hollywood yıldızlarıyla günlük hayattın bir parçası haline gelen beş parmak ayakkabılar artık ‘Five Fingers’lar Finspor mağazalarında İtalyan menşeli ayakkabılar hem bacak kaslarımızı güçlendiriyor hem de oldukça moda!

Five Fingers çılgınlığı Türkiye’yi de sardı. Türkiye’nin en büyük spor ekipmanları ve fitness perakendecisi Finspor; hem kadınlar hem de erkekler için geliştirilen ünlü ayakkabılar Five Fingers’i, mağazalarında satmaya başladı. Orijinal tasarımı Robert Filiri’ye ait olan Five Fingers’lar bacak ve ayakta yer alan tüm kasları çalıştırarak, çevikliği arttırıyor. Five Fingers’ların en büyük özelliği çıplak ayakla spor yapıyormuş hissi veriyor ve ayak parmaklarına tam bir özgürlük sağlıyor.

Makinede yıka ve giy!

Terletmeyen özel bir teknolojiye de sahip olan Five Fingers’lar, çamaşır makinesinde de rahatlıkla yıkanıyor. Özel geliştirilen Vibram tabanıyla yere çok iyi tutunan Five Fingers’larla, tüm indoor ve outdoor sporları; hatta extreme sporlar bile rahatlıkla yapılabiliyor. Five Fingers’larla kaya tırmanışından sörfe, pilatesten atletizme kadar birçok sporu, sanki çıplak ayakla yapıyormuş gibi hissediyorsunuz.

Beckham, Cem Yılmaz ve Beren Saat tercih ediyor

Sporcular için geliştirilen Five Fingers’lar, Hollywood ünlüleri sayesinde günlük hayatımıza da girdi. Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johannson, David Beckham, Channing Tatum, Danny Glover’ın ayağından çıkarmadığı Five Fingers’ları Türkiye’de ise, Beyaz, Cem Yılmaz, Beren Saat ve Derya Büyükuncu tercih ediyor.

False