GeriEtkinlikler Ferda Anıl Yarkın’dan annenize hoş sürpriz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ferda Anıl Yarkın’dan annenize hoş sürpriz!

Ferda Anıl Yarkın’dan annenize hoş sürpriz!

"Canım Annem", annenizi çok duygulandıracak...

Anneler Günü için Garo Mafyan’ın bestelediği ve Ferda Anıl Yarkın’ın seslendirdiği “Canım Annem” parçası, kişiye özel bir hale getirilerek annenizin kalbini fethediyor. Annenizin ismi geçecek şekilde özelleştirip hediye edebileceğiniz parçanın videosunda da yine annenizin ismi geçecek. Annenizi duygulandıracak bir hediye vermek için tek yapmanız gereken NG Hotels &Resorts’un Facebook sayfasına girmek.

NG Hotels & Resorts, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde annelere, çocukları aracılığıyla benzersiz bir hediye veriyor. Sözleri Zeynep Talu’ya, bestesi Garo Mafyan’a ait olan ve Ferda Anıl Yarkın’ın seslendirdiği Canım Annem, yeni dijital tekniklerle kişiye özel hale getiriliyor. Herkesin annesinin ismini belirterek kişiye özel hale getirebildiği parçanın videosu, bu şekilde internetten paylaşılarak annelere hediye edilebiliyor. Siz de annenize duyduğunuz sevgiyi ona özel bir şekilde ifade etmek istiyorsanız annenize bu klibi mutlaka hazırlayıp, izlettirin.

Dahası video’yu annesiyle paylaşan her 250. Kişiye NG Hotels & Resorts otellerinden birinde konaklama hediye edilecek ve video oluşturan herkese www.porselensepeti.com ’daki alışverişlerinde çok özel indirim verilecek. 

www.facebook.com/nghotelsandresorts

False