GeriAlışveriş Ferahlatan Alopecia Şampuan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ferahlatan Alopecia Şampuan

Ferahlatan Alopecia Şampuan

Saçınızda gözle görülür farklar yaratacak!

Deniz, güneş derken iyice yıpranan ve dökülmesi artan saçları, Dermo Clean Laboratuarları tarafından geliştirilen Alopecia aktifi içeren Alopecia Şampuan ile yeniden canlandırmak ve dökülmesini engellemek mümkün.

Saç dökülmesinin stres, hastalık, genetik özellikler, vitamin - minarel eksikliği, aşırı kilo kaybı, çevresel faktörler gibi pek çok sebebi vardır. Dökülmenin sebepleri farklı olsa da kadın ve erkek, pek çok kişi bu problemden şikayetçidir. Hem kadın hem de erkeklerin kullanabileceği Alopecia Şampuanın, dökülmeyi engelleyici içeriği ve saçın onarılmasına yardımcı vitamin kompleksleri sayesinde saç dökülmesi şikayetlerini azaltıyor, saçlar dökülmek yerine gürleşiyor.

Dermo Clean Labaratuarlarının çalışmalarından sonra ortaya çıkartılan Alopecia Şampuan içeriğindeki Alopecia aktifi, saç dökülmesini önleyici ve saç oluşumunu uyarıcı özelliğe sahiptir. Alopecia Şampuan, saç kaybını yavaşlatan DHT’nin saç folikülleri tarafından alımını azaltır ve saçın tekrar çıkmasını sağlar. Aynı zamanda saç derisindeki yağ dengesini düzenler, kök hücrelerine inerek kan dolaşımını hızlandırır, dökülmeye neden olan genleri bloke eder ve yıpranmış kök hücreleri besleyerek canlandırır. Alopecia Şampuan, saçın dökülmesini önlerken içeriğinde bulunan vitamin kompleksler sayesinde kök hücrelerin ve saçın güçlenmesine, saç tellerinin sağlıklı gelişimine ve kalınlaşmasına katkıda bulunur.

Türkiye Distribütörü olan HD İlaç tarafından satışa sunulan, hem kadınların hem de erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği Alopecia şampuan ile saç yıkandıktan sonra dökülmenin olduğu kuru ve saçlı deri bölgesine Alopecia Deri Spreyi sıkılır, masaj yapılarak emilimi sağlanır. Alopecia Şampuan ve Deri Spreyi birlikte düzenli kullanıldığında uygulama sonrasında saç dökülmesini ilk ay kontrol altına alındığı tespit edilmiştir. 4 ile 6 ay sürekli uygulamadan sonra ise saç oluşumu başlar ve etkinliği 12 ay sonunda fark edilir şekilde görülür. Alopecia Şampuan ve Alopecia Deri Spreyi içinde Finasterid bulunmaz. Alopecia Şampuanı eczanelerden alabilirsiniz. Alopecia Şampuan ve Deri Spreyinin içinde cinselliği etkileyen hiçbir madde bulunmamaktadır.

www.alopecia.com.tr

False