Güncelleme Tarihi:
Özel mayalama tekniği ve yüzde yüz doğal kıyma ile hazırlanan protein deposu Kapalı Kıymalı Pide’ler, tarihi taş fırında ve mavi ateşi görmeden pişiyor. Fatih Karadeniz Pidecisi’nin işletmecisi Mustafa Yazıcı, "Nar gibi kızaran pidelerin üzeri bıçakla kesilerek yöresel tereyağı ile servis edilir. Sebze tutkunlarının bile aklını çelen çıtır çıtır Kapalı Kıymalı Pide’ler, günlük yumurta ile buluştuğunda ise damaklarda benzersiz bir tat bırakır” dedi.
İyi pidenin sırrı olarak kabul edilen yöresel malzemeler ve tarihi taş fırın, İstanbul’un gizli ama herkesin bildiği lezzet durağı Fatih Karadeniz Pidecisi’nde yaşatılmaya devam ediyor.