GeriAlışveriş Farklı ve Yenilikçi Sephora
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Farklı ve Yenilikçi Sephora

Farklı ve Yenilikçi Sephora

Anneler Günü'nün favorisi...

Sephora’nın Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri ile Anneler gününde annenizi şaşırtın. Cilt bakım setlerinden makyaj paletlerine ve parfümlere kadar bu özel güne güzellik katacak tüm ürünler Sephora mağazalarında sizleri bekliyor.

Sephora’da yer alan, 100’den fazla markanın cilt bakımından makyaja, parfümden vücut bakımına, aksesuardan banyo ürünlerine kadar zengin seçeneklerini, şık sunumlara imza atan özel hediye paketleme servisiyle birleştirerek annenize hediye edebilirsiniz.
Flashly eyeliner göz kalemi seti ile anneniz mükemmel gözlere sahip olacak. Kolayca sürülebilen ve saatlerce kalıcılığını koruyan göz kalemleri, suya dayanıklı özelliğiyle annelerin yeni gözdesi olacak. Ayrıca birbirinden farklı 7 metalik renk ile sezonun en trendi makyajını yakalayacak.

Sephora’nın taşınabilir makyaj paleti ile yazın capcanlı renklerini anneniz her an yüzüne yansıtsın! İçerisinde 60 renk far, 3 ton allık ve makyajı tamamlayacak 3 renk parlatıcı ruj bulunan paletten istediği kombinasyonları portatif makyaj paletine yerleştirebilecek ve gün içerisinden ne zaman isterse makyajını tazeleyebilecek ve makyaj paletini yanından bir an bile ayırmak istemeyecek.

Sephora’nın Anneler Günü’ne özel satışa sunduğu maskara ve temizleyici seti ile anneniz için uygun hediye seçeneklerinden biri! Kofrenin içerisinde yer alan Atomic Volum maskara ile anneniz dolgun ve uzun kirpiklere sahip olurken, waterproof makyaj temizleyici ile gözlerini tek bir hamlede rahatlıkla temizleyebilecek.

Sephora’nın doldurulabilir pratik parfüm şişesi, sevdiği parfümü hep çantasında taşımak isteyen anneler için favori hediyeler arasında yer alıyor.

False