GeriAlışveriş Farkını ortaya koymak isteyen erkeklere özel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Farkını ortaya koymak isteyen erkeklere özel

Farkını ortaya koymak isteyen erkeklere özel

Nivea MEN, hayattan keyif almayı bilen modern erkekler için siyah tasarımı ve uzun süre etkili erkeksi kokusuyla fark yaratan bir seriye imza attı: Yeni Nivea Men Deep Dimension.

Modern ve maskülen kokusuyla duyulara hitap eden bu seri erkeklerin bakım rutininin her adımını kapsama özelliği taşıyor. Seride yer alan sprey ve roll-on deodorant, tıraş jeli, tıraş köpüğü, tıraş sonrası losyon, duş jeli, yüz ve sakal temizleme jeli, siyah tasarımıyla stil sahibi modern erkeğin güçlü yanını ortaya çıkarıyor. Cilt temizliği ve bakımı konusunda devrim sayılan aktif karbon içeriğiyle ciltteki kiri mıknatıs gibi çekerek derinlemesine temizlik sağlıyor.

DERİNLEMESİNE TEMİZLİK HİSSİ İÇİN AKTİF KARBON

Serideki pek çok üründe yer alan aktif karbon, üstün emici özelliği ve kiri mıknatıs gibi çekmesiyle uzun süreli temizlik hissi arayanlar için ideal bileşen olma özelliği taşıyor.

Siyah renkteki Yeni Nivea Men Deep Dimension Tıraş Jeli ve Köpüğü, oksijenle tepkimeye girip köpürdüğünde beyaza döner. Ürün, pürüzsüz ve temiz bir tıraş deneyimi için cildi hazırlayarak, tıraş bıçağının kaymasını sağlar. Sakal bırakmayı seven ve yüz bakımına özen gösteren erkekler için özel olarak üretilen Yeni Nivea Men Deep Dimension Yüz ve Sakal Temizleme Jeli içeriğindeki aktif karbon ile hem cildi kirlerden arındırır hem de sakallara gereken bakımı yapar ve derinlemesine temizlik hissi sağlar. Yeni Nivea Men Deep Dimension Sprey ve Roll-on Deodorant ter kokusunun oluşumuna karşı güçlü bir şekilde etki eden ve cilt üzerinde görünür hiçbir siyah kalıntı bırakmayan aktif karbon içeriğiyle terlemeye karşı 48 saat kuruluk ve temiz bir cilt hissi sağlar.

Yeni Nivea Men Deep Dimension Duş Jeli ’nin içeriğindeki mikro-ince kil, vücuttaki kiri cildi kurutmadan en etkili şekilde temizleyerek gözenekleri yağdan arındırır. Yeni Nivea Men Deep Dimension Tıraş Sonrası Losyon, tıraştan sonra ciltte oluşan tahrişi yatıştırmaya yardımcı olur. Yanma hissi bırakmadan yüksek performanslı formülü ile cildi kurumaya karşı korur ve duyulara hitap eden erkeksi kokusuyla tıraş deneyimini keyifli hale getirir.

False