GeriEtkinlikler Exponatura Fuarı 12 Ocak’ta açılıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Exponatura Fuarı 12 Ocak’ta açılıyor

Exponatura Fuarı 12 Ocak’ta açılıyor

Fuar, doğal ve sağlıklı yaşam sektörünü yeniden bir araya getiriyor.

Doğal ve sağlıklı yaşam dünyasının en iyileri 3. Exponatura 2012 Fuarı'nda 12-15 Ocak tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde bir araya gelecek.

Gittikçe büyüyen ve güçlenen bir sektöre hitap eden Exponatura Fuarı, Türkiye’ nin zengin coğrafyasından, her türlü doğal yaşam alternatiflerini sunma imkanı tanıyor.

Geçen yıllarda; konusunda, bölgenin en kapsamlı ve hedefi en doğru fuarı olarak kendini ispatlayarak bu alanlardaki potansiyelleri mükemmel bir organizasyon ile gösteren fuara, 2012 yılında, Türkiye ve Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden 300'ün üzerinde katılımcı beklenmektedir. Exponatura 2012, yurtiçi ve yurtdışında sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı ticari şirketler,distribütör ve temsilcililikler ve tüm ilgililer için başarılı iş yapmak adına profesyonel ortam oluşturacaktır.

Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Exponatura Fuarı’nın 12 Ocak saat 14.00’te yapılacak olan açılış töreni, film ekibi ve doğal yaşam tutkunlarını buluşturarak renkli görüntülere sahne olacak. Fuar alanı içinde kurulacak olan ‘Entelköy Ekoköy’ dekorunda film setini andıran, Anadolu eşekleri, saman balyaları, elekler, yayıklar, sepetler ve organik tarım ürünleri yer alacak.

Exponatura Fuarı ayrıca, “Entelköy Efeköy’e Karşı” filmine organik tarım ve doğal yaşam bilincine vermiş olduğu katkıdan dolayı plaket sunacak. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Exponatura Fuarı,  12- 15 Ocak 2012 tarihlerinde her gün saat 11.00- 19.00 saatleri arasında doğal yaşam tutkunlarının ziyaretine açık olacak.

www.exponatura.net

False