GeriAlışveriş Evler de İtalyan Esintisi Lazzoni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evler de İtalyan Esintisi Lazzoni

Evler de İtalyan Esintisi Lazzoni

Evini yenilemek isteyenlere...

Ünlü İtalyan tasarımcı Rosati’nin, New York Manhattan’daki tasarladığı koltuklar Mart ayından itibaren Türkiyede’ki tüm Lazzoni mağazalarında! Markanın Manhattan Koleksiyonu içinde yer verdiği bu tasarım; üçlü ve ikili koltuğun yanı sıra, bir berjerden oluşuyor.

Rosati’nin en çok ilgi gören tasarımlarından biri olan koltuklar, aynı zamanda Manhattan Koleksiyonu’nun da en gözde parçaları… İtalyan tasarımcının, sade bir yaşam alanı kurgusu içinde hayata geçirdiği bu koltuk tasarımları, formu, rengi ve dokusuyla özgün tarzını ortaya koyuyor. Tasarımcı, renk olarak grinin iki farklı tonunu tercih ettiği bu tasarımda, yaşam alanında modern bir atmosfer oluşturuyor.

Yüksek sırt minderlerini desteklemek için kullanılan sevimli silindir parçalar, tasarıma farklılık kazandırıyor. Rosati, “günlük yaşamın yoğun temposunun ardından, evinde huzur arayanlar için tasarladım” dediği bu koltuklar ile sadeliği ön plana çıkarıyor. Rahat oturumu ile ergonomiyi, sade çizgileriyle de dinginliği sağlayan tasarım, çağdaş beklentilere yanıt veriyor.

İtalyan tasarım anlayışını Türk kullanıcıların evlerine taşıyan Lazzoni Mobilya, Manhattan Koleksiyonu ile büyük ilgi görüyor. Manhattan Koleksiyonu’nda; Rosati imzasını taşıyan özgün tasarımların yanı sıra, tasarımcının Lazzoni’nin diğer ürünleri arasından belirlediği bir aksesuar seçkisi de bulunuyor. Koleksiyondaki aksesuarlar arasında, farklı modellerde orta sehpalar, lambader, tablo ve halı gibi parçalar yer alıyor. 

False