GeriEtkinlikler Evden üretmek, evden satmak için hobiniyarat.com
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evden üretmek, evden satmak için hobiniyarat.com

Evden üretmek, evden satmak için hobiniyarat.com

Kendine gelir elde etmek isteyen kadınlara fırsat!

El sanatlarının vazgeçilmezi Sizzix Şekilli Kesim Sistemleri ile yaratıcılığınız saniyeler içinde elinizde. Makine ve kalıptan oluşan bu sistem ile makasla kesebileceğiniz her türlü malzemeyi kullanarak eğlenceli tasarımlar yaratabilir, dilerseniz kendiniz kullanır, dilerseniz aile ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Sizzix’e ise hobiniyarat.com’dan ulaşabilirsiniz!

Evden bir şeyler yaparak kazanç elde etmek isteyip, nereden başlayacağını bilemeyenlere, işte başlangıç noktası. Sizzix alıp; ev dekorasyonu, bebek ürünleri tasarımı, nikah şekerleri, doğum günü süslemeleri, kıyafet tasarımı, patchwork, takı tasarımı, pasta, kek, reçel gibi gıda ambalajlama, scrapbook, davetiye, kutu ve kart yapımı, çeyiz ürünleri yapabilirsiniz.

Kendine gelir elde etmek isteyen kadınlara danışmanlıklar yapan Hobiniyarat.com’dan Sizzix’i sipariş edebilir, ürünlerin nasıl pazarlanacağından maliyet analizine kadar birçok konuda eğitim alabilirsiniz. Ürettiğiniz el emeği, göz nuru tasarımlarınızı; belediyelerin elişi pazarlarında, okul kermeslerinde, hediyelik eşya ve aksesuar dükkânlarında, internet sitelerinde ve diğer sanal ortamlarda satabilirsiniz.

Bir çocuğun bile kolaylıkla ve güvenle kullanabileceği Sizzix ile teknik bilgi veya beceri gerekmeden, standart ve hızlı iş çıkarabilirsiniz. Üstelik dizi seyrederken bile kullanabileceğiniz Sizzix ile zamanınız size kalır. 

False