GeriAlışveriş Eti’den yepyeni bir bisküvi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eti’den yepyeni bir bisküvi

Eti’den yepyeni bir bisküvi

Bebeklerin ve annelerin hayatını kolaylaştıracak.

Eti Cicibebe, bebekler için lezzetli bir bisküvi hazırladı. Bebeklerin gelişimine yardımcı olan "Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi" annelerin de hayatını kolaylaştıracak.

Bebek bisküvi markası Eti Cicibebe, yeni ürünü Diş Kaşıma Bisküvisi ile diş çıkarmaya başlayan bebeklerin ve annelerin hayatını kolaylaştıracak bir yenilik sunuyor. Bebekler, ilk dişlerini çıkarırken dişlerini kaşıma ihtiyacı duyar ve huzursuzlaşır. Bu dönemde parmaklarını ya da bazı sert cisimleri ağızlarına alarak dişlerini kaşıma çalışırlar. Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, kolaylıkla tutulabilecek şeklinden dolayı bebeklerin dişlerini güvenle kaşımasını sağlarken, alıştıkları ve sevdikleri Eti Cicibebe lezzetiyle çiğneme alışkanlığı geliştirmelerine de yardımcı olur.

12 vitamin ve 7 mineralli yapısı ile bebeklerin sağlıklı gelişimine destek olan ETİ Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, süt biberonunda da kolayca eriyen bir yapıya sahiptir. Anneler Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisini süt biberonunda eritip sulu kıvama getirdiğinde bebekler biberonlarından da keyifle yiyebilecektir

www.etietieti.com

False