GeriAlışveriş Et ve süt entegre tesislerinin uzman firması!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Et ve süt entegre tesislerinin uzman firması!

Et ve süt entegre tesislerinin uzman firması!

GBC İnşaat, özellikle et ve süt entegre tesisi inşaatlarında sektöre hizmet veriyor.

GB Grup bu güne kadar Türkiye genelinde 225.000 metrekare entegre süt işleme tesisi, depo ve dağıtım binası, anaerobic arıtma tesisi ve biyogaz tesisi,. GBC İnşaat, 37 yıllık GB Grup deneyimi ile endüstriyel yapıdan konuta, sosyal tesisten sanayi sitesine, ticari yapıdan hayvan çiftliğine, tahıl depolarından arıtma ve geri kazanım tesislerine kadar birçok alanda başarılı projelere imza atıyor. Türkiye’nin birçok önde gelen firmalarının fabrika inşaatlarını gerçekleştiren GBC İnşaat, özellikle et ve süt entegre tesisi inşaatlarında uzmanlaşarak sektöre hizmet veriyor.

GBC İnşaat, et ve süt büyükbaş hayvancılığı ve entegre tesisler konusunda SÜTAŞ, TARFAŞ, ENFAŞ, SEK Süt, Özdilek, Orhan Tarım, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, ATP KOZA Gıda gibi firmalara yaptığı inşaatlarla bu alanda uzmanlığını Türkiye’ye sunuyor. GB Grup bünyesindeki PB Prefabrik firması ile de Hastavuk, Matlı Yem, Banvit, Öztavuk, CP Piliç gibi firmaların da aralarında bulunduğu 30 dan fazla firmaya kümes hayvancılığı için 237.000 metrekareyi aşan tesisler kurmuştur. Bir SÜTAŞ yan kuruluşu olan ENFAŞ’a Aksaray ve Karacabey’de yaptığı Türkiye’nin ilk büyük hacimli biyogaz tesislerinin inşaatlarında da GBC İnşaat’ın imzası bulunuyor.

Et ve süt entegre tesislerinin uzman firması

Tüm yönetsel, teknik, sosyal ve mali konularda mühendislik, danışmanlık, kontrollük hizmetlerini uzman kadroları ile kaliteli ve güvenilir şekilde hayata geçiren GBC İnşaat, kurulduğu günden bu yana 810 proje, 1 milyon 840.000 metrekare kapalı alan inşaatını gerçekleştirdi. Şu an 30’dan fazla betonarme/çelik prefabrik ve konvansiyonel tesis inşaatları Türkiye’nin farklı bölgelerinde devam ediyor. İş merkezi projelerini gerçekleştiren GBC İnşaat, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da başladığı VistaHill Bodrum Evleri projesiyle de konut sektörüne girdi.

False