GeriAlışveriş Escus Jel ile kusursuz bacaklar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Escus Jel ile kusursuz bacaklar

Escus Jel ile kusursuz bacaklar

Özellikle hamile ve yeni doğum yapmış kadınların kurtarıcısı olacak!

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, lokal etkisiyle, tüm yaş gruplarında ve hamilelikte kullanımı güvenli olan dermokozmetik ürün Escus Jel, 4 hafta boyunca günde 2 kez ilgili bölgeye sürerek uygulanması neticesinde ağrı, ödem ve huzursuz bacak şikayetlerinin iyileşme sürecini destekliyor ve varisin sebep olduğu görüntülerin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.

Toplumda yaş gruplarına göre varisin Türkiye’de etkilediği kişi sayısı yaklaşık 10 milyon. Kadınlarda, erkeklere göre yaklaşık 4 kat daha fazla. Kadınlarda gebelikle birlikte bu oran 2-3 kat daha artıyor.

Özellikle hamilelere ve doğum sonrası annelere, emzirmeye bağlı olarak cerrahi müdahale yapılamayacağı için varis oluşumunda en başından önlem almak çok önemli. Düzenli olarak kullanacağınız dermokozmetik ürün Escus Jel ile varis oluşumunun önüne geçebilir, kusursuz bacaklara kavuşabilirsiniz.

At kestanesi, gotu kola ve yaban mersininin özel bir kombinasyonu olarak formüle edilen dermokozmetik ürün Escus Jel, gözle görülen kılcal damarların çirkin görüntüsünün yok olmasına, bacak deri renginin normale dönmesine, aynı zamanda ağrı, ödem ve huzursuz bacak şikâyetlerinin ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. 

False