GeriEtkinlikler ‘Eros ile Zamanın Ruhu’ cinsel sağlık sempozyumu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

‘Eros ile Zamanın Ruhu’ cinsel sağlık sempozyumu

‘Eros ile Zamanın Ruhu’ cinsel sağlık sempozyumu

CİSED 12. Cinsel Sağlık Sempozyumu için uzmanlar bir araya geliyor.

Türkiye'nin saygın cinsel sağlık derneklerinden biri olan Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nin organize ettiği CİSED 12. Cinsel Sağlık Sempozyumu'nda başta Prof. Dr. Cengiz Güleç, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Prof. Dr. Orhan Derman, Prof. Dr. Ahmet İnam, Seksolog Uz. Dr. Akif Poroy, Cinsel Terapist Uz. Dr. Cem Keçe olmak üzere en seçkin cinsel tedavi uzmanları 24-25-26 Ekim tarihlerinde bir araya gelecek.

Sinematerapi Atölyesi ve Erotik Edebiyat Sohbetleri'nin yer alacağı, Ankara'da Notte Otel'de düzenlenecek sempozyumda yüzlerce cinsel tedavi uzmanı, akademisyen, gazeteci ve yazar buluşacak. ‘Zamanın Ruhu ve Eros’ temasının derinlemesine inceleneceği, geçmişten günümüze cinsel sağlık bilimini ve yeni geliştirilmiş cinsel tedavi tekniklerini ele alacak olan sempozyum 3 gün sürecek.

Cinsel tedavi uzmanları Ankara'da bir araya geliyor

Sempozyum organizatörü CİSED Genel Başkanı Psikiyatr & Psikoterapist Uz. Dr. Cem Keçe; gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en ünlü cinsel tedavi uzmanlarının, cinsel sorunlar ile ilgilenen hekimlerin ve psikologların, cinsellik, cinsel işlev sorunları ve yeni cinsel tedavi tekniklerine dair her şeyi konuşacağını ve cinsel sağlık bilimindeki son gelişmeleri ve yeni bilgileri katılımcılarla paylaşacağını söyledi.

Erotik Edebiyat Sohbetleri ve Sinematerapi Atölyesi dikkat çekiyor

Sempozyumda bilimsel içeriğin yanında farklı konulara da değineceklerini söyleyen Dr. Keçe, ‘Sinematerapi Atölyesi’ ile nemfomanyak bir kadının hayat hikâyesini konu alan bir filmi tartışacaklarını, başta Grinin Elli Tonu üçlemesi ve Crossfire üçlemesi olmak üzere erotik romanları tartışmaya açıp ‘Edepsiz Cümleler’ köşesiyle erotik edebiyat sohbetleri yapacaklarını ve , ‘Uzmana Danış’ başlığı ile genç cinsel terapistlere süpervizyon vereceklerini sözlerine ekledi.

Ayrıntılı bilgi için: 0312 212 66 26

False