GeriEtkinlikler Erken rezervasyon yaptır yazın havuz başında ol!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erken rezervasyon yaptır yazın havuz başında ol!

Erken rezervasyon yaptır yazın havuz başında ol!

Tatil.com yeni reklam filmleri ile erken rezervasyon fırsatlarını değiştiriyor.

Metglobal bünyesindeki www.tatil.com erken rezervasyon indirimlerini duyurmak amacı ile iki reklam filmi ve basın ilanlarından oluşan bir reklam kampanyası hazırladı. Erken rezervasyon yaptırmayanların başına gelenlerin komik bir dil ile anlatıldığı kampanyada, tatil.com’un tatilcilere sunduğu erken rezervasyon fırsatı sayesinde 2014 yaz sezonunun çok daha keyifli ve ekonomik geçeceği mesajı izleyicilere aktarılıyor.

Yaratıcı fikri ve stratejisi BLAB’a ait olan eğlenceli reklam kampanyasının film ve fotoğraf çekimleri 2 günde gerçekleştirildi. Kampanyada ev, ofis, plaj, havuz, düğün salonu gibi birçok farklı mekan kullanıldı. Havuz partisi, plajda spa, sünnet düğünü, halay gibi eğlenceli konseptler ile reklam kuşaklarında ayrışılırken, markaya canlılık ve dinamizm katılması hedeflendi.

Sektörde fark yaratmaya hazırlanan tatil.com’un bu eğlenceli kampanyayla gerçekleştirmek istediği bir başka hedefi de; erken rezervasyon yaptırmayanların tatil planlarının nasıl suya düştüğünü eğlenceli bir dille resmederken, büyük bir prodüksiyon, sektör için yepyeni ve canlı bir anlatımla alışılagelmiş tatil reklamlarının sıradanlığını bozmaktı.  

False