GeriKişisel Bakım Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Erkeklere alınacak en güzel hediyeleri sizler için derledik.

Sevgililer Günü’nde sevgilinizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz! “Acaba alacağım hediyeyi beğenir mi?” diye düşünenlere işte birkaç öneri…


Tavla


Tavla oynamayı sevenlere alınabilecek güzel bir hediye. Boş zamanlarında sevgilinizle birlikte oynayabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Tıraş makinesi


Bakımlı erkeklere özel bir hediye olan tıraş makinesini 14 Şubat’ta sevgilinize hediye etmeye ne dersiniz? Böylece sevgiliniz tıraş olma zorunluluğunuzu aldığınız hediye ile zevke dönüştürecek.


Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Saat


Sevgililer Günü’nde vazgeçilmez bir hediye de saattir. Eğer sevgiliniz sporla ilgileniyorsa ona digital, spor bir saat alabilirsiniz. Eğer klasik giyimi tercih eden bir sevgiliniz varsa deri, şık bir saat tercih edebilirsiniz.


Yemek kitabı


Yalnız yaşayan bir sevgiliniz varsa ona bu Sevgililer Günü’nde yemek kitabı alabilir ya da içinde size ait pratik tariflerin bulunduğu bir yemek kitabı hazırlayabilirsiniz. Bu hediye onu ne kadar çok düşündüğünüzün bir göstergesi olacaktır.


Atkı


Sevgilinizi kış günlerinde soğuktan koruyacak bir atkı örmeye ne dersiniz? Kendi emeğinizle yapacağınız bu hediye çok hoşuna gidecektir.


Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Parfüm


Sevgilinizin kullandığı parfüm hoşunuza gitmiyorsa işte size bir fırsat! Ona sevdiğiniz bir kokuyu hediye edip parfümünü değiştirme şansına erişebilirsiniz.


Albüm


Birlikte çekindiğiniz fotoğrafların bulunduğu bir albüm sevgilinizi çok mutlu edecektir. Bu sayede güzel günlerinizi hatırlayıp geçmişe bir yolculuk yapabilirsiniz.

False