GeriAlışveriş Eose, ipeğin yumuşaklığını cildimizle buluşturuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eose, ipeğin yumuşaklığını cildimizle buluşturuyor

Eose, ipeğin yumuşaklığını cildimizle buluşturuyor

Yeni ‘3 Aşamalı Sericin Bio Cilt Bakım Serisi’ cildinizin parlaklığını artırıyor.

Dermokozmetiğin yenilikçi firması EEOSE, bu kez cilde el attı. ‘Yeni Sericin Bio Cilt Bakım Serisi’ ipeğin yumuşaklığını, dayanıklılığını ve parlaklığını 3 aşamalı bir bakımla cildinizle buluşturuyor.Farklı cilt tiplerine uygun formlarıyla Sericin Bio Super Box #1 paketi içerisinde Sericin Bio Yüz Temizleme Jeli, özel kutusunda 8 adet doğal ipek kozası ve cildi yenilerken derinlemesine nemlendiren kremi bulunuyor.

Sericin Bio Yüz Temizleme Jeli, içeriğinde bulunan Sericin sayesinde cildi nazikçe temizlerken bir sonraki aşamadan maksimum düzeyde faydalanması için cildi mükemmel bir biçimde hazırlıyor.

Mucize parmaklarınızın ucunda…

Sericin Bio Yüz Temizleme Jeli’nden sonra cilde %100 saf ipek kozası uygulanıyor. Doğal İpek kozaları Sericin ve Fibroin’den oluşuyor. Mucizevi ipek proteini olan Sericin, ipeğe yumuşaklığını, dayanıklılığını ve parlaklığını veren protein. Sericin, bu özelliği ile yıkamadan sonra dahi cilt yüzeyinde nemlendirici, koruyucu ve kırışık önleyici bir ince film tabakası oluşturuyor. Hafif nemlendirerek işaret parmağınıza takıp cildinize masajla uygulanan İpek kozası cilde işlem yapıldıktan hemen sonra anında ve uzun süreli yumuşaklık ve ipeksi bir his uyandırıyor. Bunun yanı sıra su tutma özelliği ile cildin kurumasını engelliyor, nemini artırıyor ve cilde ışıltı kazandırıyor. Ayrıca cildi UV ışınları ve diğer etkenlerden koruduğu için cilde daha genç ve kırışıksız bir görünüm kazandırıyor.

Cildi pürüzsüzleştiriyor, ciltteki ölü deriyi atıyor

İpek kozalarının içerisinde yer alan diğer protein Fibroin ise derin ve hassas peeling özelliği ile ciltteki ölü deriyi alıyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Gözenekleri temizleyerek cildin nefes almasını sağlıyor, siyah nokta ve pürüzlerin cilt yüzeyinden uzaklaşmasına yardımcı oluyor.

Sericin Bio Serisinin son adımı, Nemlendirici Krem. İçeriğinde Sericin ve Hyaluronic Acid bulunan nemlendirici krem ile esnek, pürüzsüz, parlak ve canlı cilt oluşumunu destekliyor. Kutunun içerisinde deneme paketi bulunan nemlendirici krem 60 ml orijinal kutularında da ayrıca satılıyor.

Yeni Eeose Sericin Bio Cilt Bakım Serisi’ni tüm eczanelerde bulabilirsiniz.

False