GeriEtkinlikler Enfes Kahve Kokusu Şehirlerde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Enfes Kahve Kokusu Şehirlerde!

Enfes Kahve Kokusu Şehirlerde!

Take Away’de kampanya...

İtalyan espressonun tadını sokaklara taşıyan Lavazza take away’da özel kampanyayla karşınızda! Bir bardak dolusu kahveye çok uygun fiyatla sahip olabiliyorsunuz!

İleri teknoloji, büyük bir titizlik ve tutkuyla üretilmiş kahve çekirdeklerinin aroması ile hazırlanan Lavazza, her an her yerde kahveseverlerle buluşuyor. Lavazza, take away’da uyguladığı kampanya ile eşsiz lezzet çeşitlerini uygun fiyatlarla sunuyor…

Birbirinden lezzetli efsanevi Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Sıcak Çikolata, IGLU ve diğerleri, özel tasarımlı karton bardaklarda kahve tutkunlarının elinde tüm şehri dolaşıyor. Küçük ve büyük boy olarak tasarlanan bardaklarda, her yıl dünyada büyük ses getiren Lavazza takviminin çarpıcı görselleri kullanılıyor. Lavazza yaratıcılığının muhteşem sonucu, espressolu serinletici IGLU ise orta boy kendi özel bardağında servis ediliyor.

En kaliteli kahve çekirdeklerinden farklı reçetelerle ve farklı şurup alternatifleriyle hem sıcak hem soğuk tatlar yaratan Lavazza, damaklarda bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Lavazza konuklarını İstanbul’da; Profilo AVM, Bayrampaşa Forum, Çemenzar, Ataşehir, Ağaoğlu Anromeda, Bahçeşehir, Ortaköy, Beşiktaş; Antalya- Özdilek; İzmir-Ege Park’da ağırlıyor.

www.lavazzaturkiye.com

False