GeriAlışveriş Enfes Kahvaltılar Siemens'den!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Enfes Kahvaltılar Siemens'den!

Enfes Kahvaltılar Siemens'den!

Kahvaltılara konfor geliyor.

Artık enfes kahvaltılar hazırlamak daha kolay, daha zevkli! Siemens Ev Aletleri’nin yeni kahvaltı seti "Sensor for Senses" ile iyi keyifli kahvaltılar!

Siemens Ev Aletleri’nin hayata daha fazla konfor ve renk katan küçük ev aletlerine yeni Siemens Sensor for Senses üçlü kahvaltı seti eklendi. Siemens Ev Aletleri yeni setinde, her biri ileri teknoloji ve estetik tasarım anlayışını yansıtan kahve makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesini bir arada sunuyor.

Kahve Keyfinden Ödün Vermeyenler için...

Siemens Sensor ve Senses kahvaltı setinin en dikkat çekici üyesi, otomatik aroma sistemi ile su ve kahve arasında denge sağlayan, damıtma süresini ayarlayan yeni Siemens TC80104 kahve makinesi. Siemens TC80104, mükemmel kahve aroması için kahvenin damıtılması ve sıcak tutulması için gereken ısıları ayrı ayrı ayarlıyor, bunun için iki farklı ısı seçeneği sunuyor. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan makine, “drip-stop” damlama emniyeti, çıkarılabilir kahve filtresi ve kablo saklama fonksiyonu ile kullanım kolaylığını artırıyor.

Kolay Hazırlanan, Lezzetli Çaylar için..

Siemens Sensor for Senses kahvaltı serisinin d üyesi, yeni Siemens TW86104 su ısıtıcı, 1.5 litre su kapasitesine ve 2400 watt güce sahip. Isıtıcının en önemli özelliğini farklı derecelerde suyu ısıtma ve 30 dakika boyunca seçilen ısıda sıcak tutma özelliği oluşturuyor. Su Siemens TW86104’de beyaz çay için 70°C, yeşil çay için 80°C, nescafe için 90°C ve Türk çayı için 100°C’de ısıtılabiliyor. Böylelikle Siemens TW86104’de hazırlanan içeceklerin aroması en üste düzeyde alınabiliyor.

Nar Gibi Kızarmış Ekmek Kokusunu Özleyenlere...

Siemens Sensor for Senses kahvaltı setinin son üyesi Siemens TT86104 ekmek kızartma makinesi de, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi "Mirror Heating” sayesinde ekmeklerin eşit olarak kızarmasını sağlıyor. “AutoHeat Control” ile birden fazla kızartma işleminde ısı otomatik olarak ayarlanabiliyor. İki dilim tost ekmeği kapasiteli yeni Siemens TT86104, “cool-touch” el yakmayan dış gövdesi, otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunuyor. Makine, “Hi-lift” fonksiyonu ile kızartma sonunda ekmek dilimlerinin rahatça alınmasını sağlıyor.

www.siemens-home.com

False