GeriAlışveriş En renkli hediyeler Yuppidi'de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En renkli hediyeler Yuppidi'de!

En renkli hediyeler Yuppidi'de!

İlginç ve eğlenceli ürünlerin bir arada!

0- 14 yaş grubu çocuklar için yaratıcı, ilginç ve eğlenceli ürünlerin bir arada olduğu Yuppidi.com, birbirinden değişik yeni yıl hediyeleri ile çocukların vazgeçilmezi olacak.

Üzerine binerek taşınabilen tekerlekli, hayvan karakterli Trunki bavullar, kokulu, sıcak hayvancık yastıklar, anne karnı sesi, ya da okyanus sesi çıkaran uyku arkadaşları, odayı yıldız yağmuruna çeviren ya da gökkuşağı yapan oda aksesuarları, birbirinden güzel yaratıcı sanat tasarım setleri, çevreci ürünler, bilim setleri, renkli figürlü mutfak önlükleri, kurabiye baskı setleri, babalar için boksör eldiven ve önlüğü, korsan, peri, uzay kahramanı figürlü yağmurluk ve botlar, zeka oyunları ve sihir malzemelerine kadar yaratıcı ve ilginç oyuncaklar, vb geniş yelpazede birçok yeni yıl hediyesi Yuppidi.com’da bulunabiliyor.

[fotogaleri=330]

Yuppidi.com’da yer alan ürünlerin her biri tek tek özenle seçilmiş, Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere ve Japonya’dan ithal edilen markalı ürünler. Ürünlerin tamamı ortak bir zevki yansıtıyor. Çocukların görünce sevinçten çığlık atacağı bu ürünlerin hepsine artık tek tıkla sahip olabilmek mümkün.

www.yuppidi.com

False