GeriEtkinlikler En mutlu anne ve bebeği Marmara Forum’da gülümsüyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En mutlu anne ve bebeği Marmara Forum’da gülümsüyor

En mutlu anne ve bebeği Marmara Forum’da gülümsüyor

Siz de bebeğinizle birlikte en güzel pozu verin, sürpriz hediyeler kazanın!

Marmara Forum AVM, Anneler Günü’nü neşeli bebekler ve mutlu annelerle birlikte kutlamak üzere bir etkinlik düzenliyor. 03-11 Mayıs tarihleri arasında Marmara Forum Anneler Günü etkinlik alanını ziyaret edecek anneler ve bebeklerini hoş sürprizler bekliyor.

0-6 yaş grubuna özel olarak hazırlanan çocuk oyun alanı ve tüm yaş gruplarına uygun oyun grupları çocukların ilgi odağı olurken annelere de bu mutluluğu çocukları ile paylaşmak kalıyor. Marmara Forum AVM bu mutlu anları da unutulmaz kılabilmek için birlikte eğlenen anne ve çocukların fotoğraflarını çekerek Anneler Günü yarışma panosuna asacak ve 9 gün süre ile sergileyecek. Bu sürenin sonunda Çiğdem Tunç’un sunumunda bir araya gelecek jüri; en içten, doğal ve neşeli anne-bebek fotoğraflarını seçerek ödüllendirecek.

Radyo Viva, Anne Bebek dergisi, Neiyifikir.com, Türkiye Finans Happy Anne kart ve Final Okulları’nın sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor. Birinci gelen anne ve bebek fotoğrafının Anne Bebek Dergisi’ne kapak olması ödüllerin en unutulmazı olacak. Bu mutlu anlarını ölümsüzleştirmek, yıllar boyunca unutulmayacak bir hatıra haline getirmek ve en önemlisi bebeğini kapak yıldızı olarak görmek isteyen tüm anneler, 03-11 Mayıs tarihleri arasında Marmara Forum AVM 1.katta yer alan etkinlik alanına mutlaka uğramalı!

Yer: Marmara Forum AVM
Tarih: 3-11 Mayıs
Adres: Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy, İstanbul

False