GeriEtkinlikler Emily Meltemgil ve Sisli Kale
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emily Meltemgil ve Sisli Kale

Emily Meltemgil ve Sisli Kale

Emily ile denizler kralının yolları yine kesişecek mi?

Liz Kessler’ın “Emily Meltemgil Maceraları” üçüncü kitabı Emily Meltemgil ve Sisli Kale ile devam ediyor. İlk kitapta Emily’nin suya girdiğinde bacaklarının balık kuyruğuna dönüştüğüne birlikte tanıklık etmiş, Emily’nin sırrını paylaşmıştık. İkinci kitapta da, Bermuda Şeytan Üçgeni yakınlarında bulunan gizli adadaki yeni evine ulaşan Emily, her zaman olduğu gibi yasak yerleri keşfetmekten kendini alamamış ve bunun sonucunda iki yüzyıldır uykuda olan efsanevi deniz canavarını uyandırmıştı.

Serinin üçüncü kitabı olan Emily Meltemgil ile Sisli Kale’de ise, Emily Meltemgil ile Neptün’ün yollarının yine kesişip kesişmeyeceğinin heyecanını yaşıyoruz. Çünkü Emily, denizler kralı Neptün ile ne zaman karşılaşsa kendini büyük bir maceranın içinde buluyor. Emily bu sefer Neptün’ün yoluna çıkmamaya çok kararlı, bakalım bu kararını uygulayabilecek mi?

Liz Kessler’in “Emily Meltemgil maceraları” şimdilik dört kitaptan oluşuyor. Türkçede dördüncü kitap da, yakında kitapçılardaki yerini alacak. Gelen haberlere göre Liz Kessler, serinin beşinci kitabını da yazıyor.

www.cancocuk.com

False