GeriAlışveriş Emici kanal teknolojili yeni Prima Premium Care
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emici kanal teknolojili yeni Prima Premium Care

Emici kanal teknolojili yeni Prima Premium Care

5 yıldızlı cilt koruması ile ultra incelik, kuruluk ve ipeksi bir yumuşaklık...

Prima’nın son 30 yıldaki en yenilikçi ürünü olmaya aday Prima Premium Care, bebeklere ultra incelik, kuruluk, uyum, koruma ve rahatlık sunma özelliklerini kapsayan 5 yıldızlı cilt korumasını Türkiye’de ilk ve tek "emici kanal teknolojisi" ile sunuyor.

Bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlayan ve bu sayede anne ve bebeklerin hayatlarını iyileştirmek amacıyla yenilikçi ürünler geliştiren Prima, şimdi de 5 yıldızlı cilt koruması ile ipeksi yumuşaklığı Prima Premium Care’da bir araya getiriyor. Yeni Premium Care’da kullanılan ve sıvının iki eş kanalda yayılarak temiz havanın ciltle temasını muhafaza edebilen ‘‘Emici Kanal Teknolojisi’’ni Türkiye’de ilk defa anneler ve bebekleriyle buluşturarak bebek bezinde inovatif bir çağ başlatıyor.

BU KADAR SIVIYI NASIL İÇİNDE HAPSEDİYOR?

Nefes alabilen gelişmiş mikro gözenekler ile ipeksi yumuşaklığın bir araya geldiği yeni Prima Premium Care, 250’yi aşkın Ar-Ge personelinin çalıştığı Prima İnovasyon Merkezi’nde bebek ve ailelerinin ihtiyaç ve beklentileri analiz edilerek geliştirildi. Günde yaklaşık 600, yılda 2 milyonu aşkın test sonucunu dikkate alınarak geliştirilen bu özel teknoloji, Prima’nın dünyada 50, Türkiye’de 30 yıllık tarihinin en yenilikçi özelliklerinden biri olmasının yanı sıra Türkiye’de ilk defa bir bebek bezinde bu teknoloji kullanılıyor.

Yenilenen Prima Premium Care, üstün teknolojisi sayesinde bebeklerin altında bez bağlı olduğunda bile ciltlerinin ihtiyacı olan temiz havayı alarak nefes almasını ve nemli havayı dışarı atmasını sağlıyor. Ürünün Türkiye tanıtım toplantısında konuşan Prima Türkiye ve Kafkaslar Marka İletişim Müdürü Cansu Türkay “Türkiye’de 30’uncu yaşımızı kutlamaya hazırlandığımız 2016 yılında, bebek bezinde yeni bir dönem başlatacağına inandığımız ürünümüz ile heyecanımızı Türkiye’deki anne ve bebekleriyle paylaşmak istedik. Dünyada 50 yıldır bebeklerine en iyisini sunmak için çabalayan annelerden ilham alıyor; bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki dönemde de araştırmaya ve yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Prima emea Bölgesi Ar-Ge Uzmanı Maike Siemons Emici Kanal Teknolojisi hakkında; “Prima Ar-Ge ekibi olarak dünyanın dört bir yanındaki anne ve bebeklerin ihtiyaçlarından besleniyoruz. Onların beklentilerini yakından takip ederek, sağlıklı ve mutlu gelişimleri için üst düzey teknolojiyi kullanıyoruz. Bu anlamda Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Emici Kanal Teknolojisi’ni annelerle ve bebekleriyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emici Kanal Teknolojisi’nin bebek bezi teknolojisinde yeni bir devri başlattığını söyleyebiliriz” dedi.

“Cilt ve dokunma, bebeğin ailesine bağlanması ve gelişiminde çok önemli bir rol oynar. Bebekler, dünyayı ciltleri ile keşfetmeye başlar; yani keşfetmek için attıkları ilk adım aslında dokunma ve temas ile olur” diyen Prima Uzman Kurulu Üyesi Dermatolog Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir, “İşte tam da bu noktada bebeğin keşif anlarının tadını doyasıya çıkarması büyük önem taşır. Bebeğinizin bezi ise bu anlamda cildinin bakımında büyük bir rol oynar” açıklamalarını yaptı.

False