GeriAlışveriş Elle İndirimiyle Ayaklar Renklencek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Elle İndirimiyle Ayaklar Renklencek

Elle İndirimiyle Ayaklar Renklencek

Rengarenk ve desenli çok şık ayakkabılar!

Elle İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yüzde 50 indirim. Rengarenk babetler, famenkolar, topuklu ayakkabılar ve dahası...

ELLE’in, 2011 yaz babet koleksiyonu rengarenk! Pudra pembe, bej ve vizon gibi pastel, nar çiçeği kırmızısı, neon sarı, yeşil ve elektrik mavisi gibi enerji veren, klasik şıklık yaratan siyah-beyaz renklerindeki babetler gökkuşağı etkisi yaratıyor.

Maskülen şıklık yaratan Oxford ayakkabılar, alışılmış siyah beyaz kombinlerinden canlı sarılara, pembe ve lacivertlere uzanan geniş renk yelpazesi sunuyor.

Dali’nin dünyaya yaydığı İspanyol espadrilleri ile bohem ruhunu yaşatan ELLE, flamenko koleksiyonundaki yelpaze desenli modelleriyle de flamenko ateşini sokaklara taşımaya devam ediyor. ELLE sandalet koleksiyonundaki çiçekli ve taşlı parmak arası modeller, topuklu ve dolgu topuk sandaletler de giyenleri mutlu ediyor…

Elle İndirimiyle Ayaklar Renklencek
Elle İndirimiyle Ayaklar Renklencek

Yaz gecelerinde rahat rahat eğlenmek isteyenler için de platform koleksiyonu ideal. Koleksiyon, düğün ve mezuniyetler için de bir çok renk ve model seçeneği içeriyor.

Çiçek desenli tasarımların hakim olduğu babetler, çantalar, platformlu ayakkabılar, espadriller ve çantalar baharın coşkusunu gardırobunuza taşıyor. Her ne kadar bu yaz neon renklerin yazı olsa da, ELLE iflah olmaz romantikler için pudranın en güzel tonlarından vazgeçmedi. Açık pembe, kırık beyaz ve kum tonlarıyla içinizdeki romantiği ELLE’de yakalayacaksınız...

www.elleshoes.com

False