GeriAlışveriş Elle’in Sonbahar-Kış Koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Elle’in Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Elle’in Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Bu kış ayaklarınız hiç üşümeyecek.

Elle’in yeni sonbahar-kış koleksiyonu, bu yıl geniş model seçeneğiyle dikkat çekiyor. Doğanın renklerini taşıyan koleksiyonda, stil sahibi kadınlara, erkeklere, farklı kıyafetlerle farklı kombinasyonlar yaratma şansı sunuyor.

Son yılların en orijinal müzik gruplarından olan 123’ün müziğinden esinlenerek hazırlanan ELLE koleksiyonundaki özel modeller içinde botlar ve çizmeler ön plana çıkıyor. Grubun Aksel Albümü'nün çizimlerindeki kaşkolun verdiği ilhamla yapılan kalın yünlerden bot, çizme ve çantalar da koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor.

Stil sahibi müzik tutkunları için seçenekler içeren ELLE koleksiyonunda çift renkli süet bootieler göze çarpıyor. ELLE’in kendine has çizgisiyle tasarladığı bot ve çizmelerde yün örgüler chanell kumaşlarla, süet ve eskitilmiş deriler ile kombinleniyor. Soğuk günler için hazırlanan bağcıklı kürklü bootieler ise şıklığından ödün vermeyen kadınları soğuktan korumak için ideal.

Kadın ve Erkekler için

Hem erkeklerde hem de kadınlarda bu sene postal çok moda. Kadınlar için dize kadar uzanan bağcıklı postallar ve erkekler için de özellikle kahve tonlarında olanlar öne çıkıyor. 70’leri anımsatan platform ve tahta topuklu botlar ise dansı sevenlere diledikleri gibi hareket etme şansı veriyor. 123’ün natürel çizgisini ifade eden toprak tonlarıyla birlikte bej, mor, siyah, lacivert, gece mavisi ve bordo da detaylarda kullanılıyor.

www.elleshoes.com

False